0
Nakupovalna košarica je prazna

VODNAR HOROSKOP 2018


POCENI VEDEŽEVANJE, HOROSKOP, ASTROLOŠKO SVETOVANJE
POCENI VEDEŽEVANJE, HOROSKOP, ASTROLOŠKO SVETOVANJE

HOROSKOP 2018: VODNAR (20.1. – 19.2.)
SPLOŠNO
Vaše znamenje slovi kot domiselno, svobodoljubno in nenavadno, znate pa biti tudistrogi, resnobni in samotarski. Z Vodnarjem upravljata dva planeta: Uran in Saturn. Prvije revolucionar, drugi tradicionalist. Zato bi lahko rekli, da ste človek nasprotij, in drugi vas včasih težko razumejo. Kako vam kaže v 2018? Uran, vaš sodobni planetni vladar, bo sredi maja po sedmih letih zadrževanja v Ovnu prestopil v novo znamenje – Bika. Ta prestop bo resda vplival predvsem na globalne trende v gospodarstvu, politiki in kulturi, toda ker ste znanilci novega, lahko sklepamo, da boste mnogi svoje napredne zamisli odtlej začeli udejanjati v praksi. Kar je bilo še včeraj ideal in za mnoge iluzija, lahko kmalu postane stvarnost. Leto 2018 bo za vas zelo dinamično in razburljivo, saj bo Mars, planet »akcije« (strast, borbenost, delavnost, napadalnost) velik del leta (med 19. majem in 15. novembrom, z vmesnim premorom med sredino avgusta in sredino septembra) prehajal vaše znamenje. Pognal vam bo kri po žilah, zato se boste vneto gnali za svojimi cilji in se borili, dokler jih ne dosežete. Toda med 27. junijem in 13. avgustom bo Mars v Vodnarju retrograden, zato bodite takrat previdni, kajti »vroča« energija bi se lahko obrnila proti vam; ne izzivajte težav, še zlasti če ste rojeni januarja!
SLUŽBA IN DENAR
Saturn bo to leto za vas v nekakšnem »zatonu«, zato boste kariero morda potisnili na stranski tir. Možno je tudi, da boste prenehali spoštovati tradicijo in da ne boste večdovolili, da vas nadzorujejo in vam gledajo pod prste. Zaradi močnega vpliva Marsa se boste mnogi poklicno osamosvajali ali se v okviru redne službe trudili delati karseda samostojno. Rojeni januarja boste delali s polno paro v drugi polovici maja, junija, septembra in v prvi polovici oktobra, rojeni februarja pa v drugi polovici oktobra in prvi polovici novembra. Jupiter bo prehajal Škorpijona, ki za vas predstavlja uspeh in dosežke, zato boste mnogi želi sadove preteklega dela. Toda spati na lovorikah ni dobro! Potrudite se, izkoristiti nove priložnosti, kot tudi naklonjenost nadrejenih, ki je očitno boste deležni. Energije boste imeli več kot dovolj, da upravičite njihovo zaupanje. Komunikacije, trženje in prodaja vam bodo šli odlično od rok v prvi polovici februarja (Merkur v vašem znamenju), v drugi polovici aprila in prvi polovici maja, v prvi polovici junija, konec septembra in na začetku oktobra, ter v drugi polovici decembra.
LJUBEZEN IN ODNOSI
V ljubezni težite k neodvisnosti, toda ko se ujamete v »mrežo«, se navadno začnete v njejo dlično počutiti in kmalu ugotovite, da zakonski stan ni nekaj tako groznega, kot ste menili. Ko se odločite, se odločite in pika. Ljubezen za vas ni toliko stvar čustev kot je stvar odločitve. Toda življenje je nepredvidljivo – kaj vas čaka letos?
Os luninih sečišč, ki je za partnerstva ključnega pomena, bo vse do novembra prehajala vaše znamenje. Spremembe v odnosih, zlasti z osebami moškega spola, se bodo v tem času dogajale rojenim januarja in v prvih dneh februarja. Če je vajino sožitje krhko, bi se lahko razšla, obenem pa je možno, da se začnete ponovno sestajati z nekom iz preteklosti. Ker bo Mars v vašem znamenju tako velik del leta, bo ljubezensko in spolno življenje vseh Vodnarjev (in Vodnark) vsekakor pestro, razburljivo in dinamično. Lahko se zgodi marsikaj nepredvidenega, še zlasti v času retrogradnega Marsa (glejte Splošno). Novosti v ljubezenskih odnosih so vsekakor bolj zaželene v času, ko bo Mars prehajal vaše znamenje v direktnem gibanju, ob času retrogradnega Marsa pa je primerneje obnavljati vezi iz preteklosti.
Zelo romantično bo obdobje med 18. januarjem in 10. februarjem, ko bo Venera v vašem znamenju - odličen čas za zapeljevanje! Prijetno bo tudi marca, v prvi polovici maja ter avgusta.
ZDRAVJE
Pripadniki vašega znamenja imajo pogosto težave s srcem, ožiljem, hrbtenico in imunskim sistemom. Zdravje se vam pogosto izboljša, če se odločite za dodatke vitaminov D in A ter mineralov kalcija, magnezija in joda. Zdrava mera sončenja zna narediti čudež, pretirano sončenje pa vam škodi bolj kot drugim. Rodili ste se pač sredi zime in preveč sonca vaš organizem preprosto ne prenese. V letu 2018 bi lahko imeli več zdravstvenih težav kot leto poprej. Pri športu bodite previdni, poleti pijte dovolj tekočine in poskrbite za redno rekreacijo (npr. hoja, joga).
POSEBNI DATUMI
Če ste rojeni okoli 17. februarja, boste v prvi polovici leta začeli s pomembnim novim poglavjem življenja ali doživeli večjo spremembo. Težko je reči, na katerem področju življenja – razmislite, kaj si sami želite spremeniti! Če ste rojeni okoli 31. januarja, boste v prvih mesecih leta morda potovali ali doživeli preobrat v odnosih, povezan z bližnjimi ali prijatelji. Življenje rojenih v prvih dneh znamenja (21. do 26. januarja) bo od sredine maja naprej precej stresno – varujte se nezmernih naporov in nepremišljenih dejanj ter bodite pozorni na znamenja slabšega zdravja, zlasti poleti in jeseni. Daljši poletni oddih bi vam vsekakor zelo koristil.

 

VEDEŽEVANJE, HOROSKOP, ASTROLOGIJA
VEDEŽEVANJE, HOROSKOP, ASTROLOGIJA

LJUBEZEN ZA:

Vodnar (21.1. – 18.2.)

Ste svobodoljubni, neodvisni in družabni. O vas kroži glas, da se pozno poročite, saj cenite svojo svobodo in se bojite, da bi vam zakonski stan prirezal krila. Pomembno je, da najdete partnerja, s katerim vaju druži iskreno prijateljstvo, saj samo tako lahko v polnosti razvijete svoje darove in obenem ohranite vsaj kanček samostojnosti, ki vam je sveta. Vaše romantično leto 2018 bo dramatično! Upati je, da v pozitivnem pomenu besede, ne moremo pa vam tega obljubiti. Dejstvo je, da bo vaše znamenje skoraj polovico leta prehajal Mars. Na kratko – Mars upravlja z borbenostjo, seksualnostjo, tekmovalnostjo, adrenalinom. Vse to bo v vašem življenju letos igralo pomembno vlogo, saj se bo Mars dolgo časa gibal skozi območje, kjer je bilo ob času vašega rojstva Sonce. Če je bila v Vodnarju tudi Venera, vladarica ljubezni in erotike, bodo izzivi vsekakor (tudi) erotične in seksualne narave. Če ste sami, to lahko pomeni novo partnerstvo. Če niste, lahko vaše življenje postane zapleteno, ker utegnete spoznati nekoga drugega. Možno pa je tudi, da se bosta s stalnim partnerjem le še močneje in bolj strastno ljubila. Scenarijev je veliko, toda pomembno je, da se zavedate tudi temnih, ne le svetlih plati tega nagonskega planeta – še zlasti v obdobju, ko bo Mars retrograden (med 26. junijem in 28. avgustom). Takrat se vam utegne zgoditi, da vas bodo močne sile »trgale« med nasprotnimi izbirami. Poskusite ohraniti trezno glavo in potrpeti, če in kadar se ne bo vse odvijalo po vaše, kajti napake, storjene v tem obdobju, bi se vam maščevale!
Romantično leto 2018 se bo za vas sicer začelo že z vstopom Venere v vaše znamenje (18. januarja). Do 10.2. boste vsi začutili lepoto ljubezni, družabno življenje pa bo pestro in raznoliko – še zlasti za tiste z Venero v Vodnarju, Strelcu in Ovnu. Kasneje februarja se bodo čustveno prebudili tisti z Venero v Ribah in Kozorogu, nato (od 6. do 31. marca) tisti z Venero v Ovnu in Strelcu, in tako naprej... Po »razburkanem« poletju vas čaka jesen, ki bo prav tako raznolika in zanimiva. Od sredine septembra do sredine novembra bo Mars direktno prehajal vaše znamenje, zato bo to čas dokončnih odločitev (ali celo povsem novih začetkov)
za Vodnarje z Venero v istem znamenju, toda septembra in oktobra bodo  srca utripala močneje tudi Vodnarjem z Venero v Ribah in Kozorogu, kajti Venera bo prehajala skrivnostnega, globokega Škorpijona, ki je s tema znamenjema v harmoničnem aspektu. V času retrogradne Venere bo za te zadnje sicer nastopilo nekaj ovir, omejitev ali negotovosti, ki pa jim bo prišel konec decembra, ko bo Mars v Ribah omogočil skladno in konstruktivno povezovanje ljubečih src – in teles.

 

Vedeževanje, tarot, astrološko svetovanje
Vedeževanje, tarot, astrološko svetovanje

Vedeževanje, Ljubezensko vedeževanje, Tarot Maribor, Prerokovanje, Magija Maribor, Vedeževanje Maribor, Svetovanje Maribor, Natalna karta Maribor 090 54 50, Poceni vedeževanje, Tarot karte, Vedeževanje tarot, Magično vedeževanje, Tarot prerokovanje, Rojstna karta, Astrologija Maribor, Jasen uvid v prihodnost skozi karte in planete

 

090 54 50 - Izida

 

Ljubezen, zdravje, kariera, odnosi, otroci

 

Teksti povzeti iz Luninega in Venerinega vodnika 2018