0
Nakupovalna košarica je prazna

MAGIJA - ENERGIJA


VEDEŽEVANJE TAROT, Zdravje, ljubezen, denar?
VEDEŽEVANJE TAROT, Zdravje, ljubezen, denar?

Naj magija in uroki delajo za vas!

Vam je SREČA obrnila hrbet?

Kaj ste storili oziroma kaj bi naredili, če bi lahko kaj naredili?

Zelo veliko ljudi se vrti v začaranem krogu in si zastavlja podobna vprašanja.

REŠITEV JE ENOSTAVNA: Vzemite stvari v svoje roke! 

POSTANI SVOJA ČAROVNICA ALI ČAROVNIK. PRIČARAJ SI SREČO V ŽIVLJENJE!

Z upoštevanjem zakonov narave in magijo spremenite usodo v svojo prid. Pomagala vam bom začeti, nadaljujete lahko sami!

 

vedeževanje maribor
vedeževanje maribor

 

Magija je manipulacija z energijami. Poznamo več vrst magij….ene se uporablja v dobre namene, druge v slabe namene. Na področju Slovenije in ostalih bivših držav Jugoslavije se najbolj uporablja črna magija, ki je namenjena škodovanju posamezniku. Z belo magijo odpravljamo škodljive posledice črne magije.
Z magijo - uporabo energij - si lahko kvalitetno spremenimo življenje, se znebimo strahov, skrbi, vsiljivih misli, ki nas okupirajo v vsakdanjosti in  nas omejujejo. V življenje si lahko prikličemo pozitivne energije in s tem uspeh na vseh področjihživljenja.Nikoli ni prepozno...

 

magija maribor
magija maribor

Z magijo se ne igramo. Uporabljamo jo samo za dobre namene. Posledice so lahko negativne in razdiralne, celo uničujoče. Zato previdno!

090 54 50

MAGIJA SVEČ
MAGIJA SVEČ

 

Kako se nam izpolnijo želje – Magija sveč
Sveče imajo čarobne lastnosti.
Nanašajo se na njihovo darovanje in prižiganje,
glede na želje, potrebe in tudi na astrološke znake.
Kako lahko usmerite njihovo energijo, da bi se vam izpolnile želje in bi tako bilo vaše življenje lažje.
Če želite, da se vam želja izpolni, jo zapišite na papir. Papir z željo potem zažgete nad plamenom sveče, da bi tako sporočilo v obliki dima, odletelo v nebo. Ta navada sega v čast boginje meseca Artemide, kateri so prirejali razna praznovanja. Artemidina slavja so predhodnica današnjega rojtnodnevnega praznovanja. Tudi danes se svečke postavijo na torto in se zaželijo želje, ko pihnemo svečke.
Drug način pa je, da se z iglo ali drugo konico, v svečo zareže simbol želje, osebe ali dogodka. Če svečo pustimo izgoreti do konca, se stopljeni vosek oblikuje tako, da lahko na podlagi njegove oblike ugotovimo, ali se nam bo želja ispolnila. Že sama barva sveče nosi določeno željo, katero namenimo drugi osebi ali želimo sebi.
Kaj katera barva pomeni
BELA
Bela je barva energije, novega življenja, novih odnosov. Idealna je kot simbol novih začetkov in novih ljudi.
RDEČA
Rdeča je barva sprememb, ali sprememb katere zahtevajo odločnost in pogum. Barva drznosti in izzivov.
ORANŽNA
Će se podari ima Oranžna sveča jasno sporočilo. Tako nekomu želite srečo, zdravje in razumevajoče odnose. Oranžna je barva identitete in služi za krepitev samozavesti.
RUMENA
Rumena je barva komunikacije, učenja in potovanja. Je barva radovednih in zanimivih oseb.
ZELENA
Zelana je barva ljubezni. Tiste večne, iskrene in velike. Je barva zdravljenja, kajti pred vsem pa je to barva narave.
MODRA
Modra je barva moči in pravice. Barva, ki se podarja kadar se želje nanašajo na karijero. Je barva sveče, ki prinaša napredek pri poslu.
VIJOLIČNA
Vijolična in indigo sta barvi razvoja nadnaravnih moči, duhovnost in notranje harmonije. Sta sveči ob katerih se razmišlja in meditira.
ROZA
Roza je barva umirjenja, otrok in družine.
RJAVA
Rjava je barva doma in hiše. Je barva finančne varnosti in moči. Je barva, ki se veže na povečanje nepremičnin in dobrih družinskih odnosov.
SIVA
Siva barva označuje vse vaše skrite želje.
ZLATO RUMENA
Zlato rumena je barva dolgoročnih ambicij in napredka. Zlato je simbol moči, prav zato so tudi zlate sveče darilo, ki predstavlja uspeh.
ČRNA
Črna barva je barva koncev in odrešitve od krivice ali kesanja.

KATERA JE VAŠA ASTROLOŠKA SVEČA?
Vsak znak v horoskopu je predstavljen z eno ali večimi barvami. Vsaka od barv pa predstavlja neko lastnost ali kvaliteto. Sveča barve se prižge, da bi se priklicale te kvalitete, tudi če sveča ne odgovarja znaku v katerem je oseba rojena. Postopek je najbolj učinkoviti, kadar je Sonce v tem znamenju.
Astrološka sveča se lahko prižge za rojstni dan ali ob kakšnem drugem pomembnem dogodku, ob obredih, ki simbolizirajo prihod osebe rojene v tem ali nekem drugem obdobju, s čimer se krepi občutek identitete.
SPISEK ASTROLOŠKIH ZNAMENJ IN BARV
OVEN – Rdeča – hrabrost
BIK – Pink – potrpležljivost
DVOJČKA – Svetlo siva ali rumena – vsestranskost
RAK – Srebrna – skrivni potenciali
LEV – Zlato rumena ali Oranžna – moč in energija
DEVICA – Zelena ali svetlo rumena – nagnjenost k popolnosti
TEHNICA – Modra ali Vijolična – uravnoteženost
ŠKORPIJON – Temno rdeča ali rdeča – sposobnost
STRELEC – Rumena ali oranžna – jasni cilji
KOZOROG – Rjava ali Črna – vztrajnost
VODNAR – Indigo ali temno modra – neodvisnost
RIBE – Bela ali svetlo roza – intuicija

 

090 54 50

moč podzavesti
moč podzavesti

Brez ognja ni magije

S svečo so napovedovali prihodnost že v starem Egiptu in antični Grčiji. Zanimivo je, da so v Egiptu smeli tako vedeževati le otroci, v Grčiji pa tudi odrasli. Prerokovalec je prižgal svečo, nato pa opazoval plamen in dim. Nekateri so ob strmenju v plamen dobili vizije, drugi so prerokovali tako, da so v moči, velikosti in drugih značilnostih plamena in dima videli znamenja prihodnosti.

Če želite tudi sami uporabiti svečo za prerokovanje, naredite takole: zatemnite prostor, na mizo, pogrnjeno s prtom temno vijolične barve, položite svečnik z belo svečo. Usedite se za mizo, svečnik naj bo pred vami, usmerjen na vzhod. Zberite se, na glas ali potiho zastavite vprašanje, na katero želite dobiti odgovor.

Prižgite svečo in nekaj časa opazujte plamen. Če imate dobro razvito intuicijo, boste ob pogledu, ki je osredotočen malce nad plamen, videli podobe iz prihodnosti, ki so odgovor na vaše vprašanje. Če tega niste vešči, opazujte, kakšen je plamen – njegove lastnosti nakazujejo odgovor.

Majhen, a bleščeč plamen, ki ga spremlja šibak dim, napoveduje uspeh in srečo.

Velik bleščeč plamen s šibkim dimom pomeni veliko srečo in blaginjo. To je zelo dobro znamenje za ljubezenske in denarne zadeve.

Če je plamen šibak in kaže, da bo kmalu ugasnil, zlasti če se močno dimi, se obetajo sitnosti, ki lahko prerastejo v večje težave. Boljše, da ne hitite z načrti, ampak jih preložite na boljše čase.

Plamen, ki se brez vidnega razloga (denimo, da ni prepiha) obrne na katero koli stran, napoveduje večje spremembe na področju, ki je zajeto v vprašanju.

Plamen, ki se blešči zdaj bolj, zdaj manj, napoveduje spremembo na boljše, zlasti v poslih. Je tudi kazalec hitrih sprememb, zato pazite, da ne zamudite vlaka!

Prasketajoč plamen vpraševalca opozarja, naj bolj popazi na zdravje. Pomeni tudi možnost nesreč in nezgod.

Plamen, ki ugasne brez vidnega razloga (ni prepih ipd.), je slabo znamenje. Odgovor na vaše vprašanje je neizpodbiten: ne!

Vedeževalka,Tarot
Vedeževanje Maribor - Tarot - Skrivni svet nezavednega
Magično vedeževanje
Magično vedeževanje

 

 

 

Tarot karte, Tarot Maribor, Prerokovanje, Magija, Vedeževanje Maribor, Svetovanje Maribor, Natalna karta Maribor, Poceni vedeževanje, Magično vedeževanje, Astrološko svetovanje, Tarot karte, Vedeževanje tarot, Ljubezensko vedeževanje, Jasnovidka, Astrologija , POGLED V PRIHODNOST, Vedeževanje zdravje, ljubezen, finance, otroci, zakonske zveze

Vprašajte zvezde ali Tarot!  

Črna magija
Črna magija

ČRNA MAGIJA

Črna magija je konceptualni sistem, ki poudarja človeške sposobnosti manipuliranja , zla in napovedovanja naravnemu svetu s pomočjo paranormalnih ali nadnaravnih sil.
Črna magija se izvede s pomočjo raznih predmetov kot so: zelišča, magični simboli, ples za priklic duhov, osebni predmeti žrtev, kosti, zemlja….
Vsaka oseba, ki se ukvarja s črno magijo je oseba, ki je prodala svojo dušo hudiču. Preden oseba lahko postane črni mag mora skleniti pogodbo s hudičem (poseben ritual) v kateri se zaveže hudiču, da mu proda svojo dušo in, da mu bo v zameno za njegovo pomoč večno služila in pošiljala ostale duše za hrano.
V kolikor hudič dobi dušo žrtve je zadovoljen ampak, če duše, ki mu je bila namenjena ne dobi, se bo zadovoljil tudi z dušo naročnika in na koncu še z dušo izvajalca. Pogodba hudiču zagotavlja redno “hrano”, saj jo nujno potrebuje, da preživi, zato mora to pogodbo skleniti vsak, ki izvaja črno magijo.
Osebe, ki se želijo ukvarjati s črno magijo najprej sklenejo pogodbo s hudičem, ki se izvede po posebnem ritualu, da se demon aktivira in nato služi temu, da vedno poišče žrtev in jo preganja po navodilih maga. Ko je ta demon enkrat aktiviran se ga ne da več odgnati. To pomeni, da mu je mag zavezan do konca življenja in temu v magijskem svetu rečemo poroka s peklom. Dokler oseba spoštuje pogodbo hudiča in mu pošilja žrtve se ji ne bo zgodilo nič hudega z njegove strani, če pa oseba poišče pomoč belega maga, ki odžene demona z žrtve, mora “pogodbenik” žrtvovati novo žrtev ali pa ji bo demon oziroma hudič sodil sam.
Moč črnega maga je velika in njegov ritual črne magije bo vedno deloval na žrtev, saj ima ob sebi močnega pomočnika, ki mu služi. Demon bo vedno našel žrtev pa četudi se ta nahaja na koncu sveta.
Ljudje si vedno predstavljajo, da se s črno magijo ukvarjajo le ljudje, ki nam že na prvi pogled spodbudijo strah, če jih samo pogledamo. To je velika zmota. Črni magi so ljudje, ki so na prvi pogled zelo urejeni in prijazni, živijo v urejenih okoljih in so nam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. V tem je njihov čar in prednost, saj vi osebno ne bi nikoli pomislili ali celo verjeli, da se prav ti ljudje ukvarjajo s črno magijo in da se najhujši rituali črne magije dogajajo prav za njihovimi vrati. Seveda ni vedno temu tako in obstaja tudi majhno število ljudi, ki se ukvarjajo s črno magijo in nam že na prvi pogled tudi spodbudijo strah, a kot sem rekla je to število je zelo majhno.