0
Nakupovalna košarica je prazna

RIBI HOROSKOP 2018


VEDEŽEVANJE, PREROKOVANJE, ASTROLOGIJA
VEDEŽEVANJE, PREROKOVANJE, ASTROLOGIJA

HOROSKOP 2018: RIBI (20.2. – 20.3.)
SPLOŠNO
Vaše znamenje je zadnje v zodiakalnem krogu; rodili ste se, ko se je narava počasi
pripravljala k ponovni oživitvi, čeprav je še »spala«. Tudi vi radi spite in sanjarite. Ste
ponotranjeni, duhovno močni in vedno polni upanja in zaupanja. Vaš sodobni planetni vladar je Neptun, tradicionalni je Jupiter. Oba planeta sta dobra, saj povečujeta in razširjata. Vere v boljši jutri vam nikoli ne zmanjka!
Za marsikoga med vami bo boljši jutri zagotovo prišel prav kmalu! Leto 2018 bo za
večino Rib in Ribakov zelo srečno. Saturn, ki vam je dolgo grenil življenje, se je že konec leta 2017 umaknil iz Strelca v Kozoroga, zato bo sedaj na vas deloval bolj skladno, harmonično, konstruktivno.
Jupiter bo skoraj vse leto prehajal Škorpijona – znamenje, s katerim ste harmonično
povezani. Prinašal vam bo priložnosti za rast in razvoj, morda za potovanja in/ali dodatni študij. Strogih mej si ne bose postavljali, kar se vam bo obrestovalo z obiljem darov.
Morda boste (po svoji stari navadi) včasih preveč ležerni in premalo borbeni, toda kar ne boste naredili s trdim delom, boste z voljnim predajanjem in delovanjem, podprtim z intuicijo. Te vam zagotovo ne bo zmanjkalo, saj se bo tudi to leto v vašem znamenju zadrževal »mistični« Neptun.
SLUŽBA IN DENAR
Vaše poslovno leto 2018 obeta biti umirjeno in predvidljivo. Saturn bo prehajal področje zodiaka, ki je za vas povezano z izpolnjenimi upi in željami, zato boste na poslovnem področju dosegli veliko zastavljenih ciljev. Nekateri se boste vključevali v društva in organizacije, v katerih boste služili skupnosti, obenem pa tudi kaj zaslužili.
Če se ukvarjate s turizmom, izobraževanjem, založništvom, pravom, poučevanjem ali
mednarodno trgovino, boste letos še posebno uspešni. Potovanja, tujina in vsakršno
drugo razširjanje obzorij vam bodo v veliko veselje, za te reči pa boste imeli tudi več
priložnosti kot leto poprej.
Najbolj resni, delavni in poslovno dobro organizirani boste tisti, ki ste se rodili februarja. Saturn bo z vašim rojstnim Soncem namreč vse leto sestavljal sekstil – harmoničen aspekt. To lahko pomeni celo novo, boljšo službo, ali druge karierne uspehe. Novosti uvajajte, ko Saturn NE bo retrograden (torej v prvih treh in zadnjih štirih mesecih leta). Za trgovanje, nove dogovore in krajše poti izkoristite februar, maj, junij in oktober, previdni pa bodite v drugi polovici novembra, ko bo retrogradni Merkur v Strelcu.

LJUBEZEN IN ODNOSI
Ste zelo romantičen in predan ljubezenski partner. Za tiste, ki jih imate radi, vam ni žal ne časa ne denarja. Instinktivno čutite, kaj rabijo, in jim pomagate. Po drugi strani pri vas morda pogrešajo odločnost, pogum in previdnost. Pogosto vas zanese, da tvegate več, kot bi si lahko privoščili, zato življenje z vami ni vedno najbolj »varno«.
Kako bo plula vaša ljubezenska barčica v 2018? Na splošno lahko rečemo, da na večje ovire ne bo naletela. Počasni planeti, ki najmočneje oblikujejo tok naše usode, bodo z vašim znamenjem skoraj vse leto v harmoničnih aspektih, kar bo povečalo vaše možnosti za srečo tudi v odnosih. Ključne spremembe na teh področjih so se mnogim med vami dohajale v nekaj preteklih letih, letos pa boste imeli več miru.
Januarja, ko bo Mars v Škorpijonu, boste strastni in privlačni, a še več sreče v ljubezni boste imeli med 10. februarjem in 6. marcem, ko bo Venera prehajala vaše znamenje.
Odlično se bosta razumela aprila, v zadnji tretjini maja in prvi polovici junija, septembra in decembra. December bo za mnoge med vami celo najbolj romantičen mesec leta, ko boste uspešno osvajali, saj bo Mars v vašem znamenju, Venera pa v sorodnem Škorpijonu. To pomeni ljubezen na tretjo potenco!
ZDRAVJE
Vaše zdravje v preteklih nekaj letih morda ni bilo najboljše. Saturn v kvadratu z vašim znamenjem vas je najbrž opominjal, da je treba za zdravje dobro skrbeti, kar pa je bilo morda težko, saj ste imeli veliko službenih obveznosti. V tem letu jih bo najbrž manj, ali pa boste napore lažje prenašali. Če bo le možno, si privoščite potovanje – čim dlje, tem bolje!
Mars bo velik del leta prehajal Vodnarja, kar bo znižalo raven vaše telesne energije Z
ekstremnimi športnimi podvigi zato previdno – pripročamo krajše sprehode.
POSEBNI DATUMI
Če ste rojeni med približno 3. in 7. marcem, boste pod najmočnejšim vplivom Neptuna. Ta planet vas bo navdihoval k idealističnim in vizionarskim načrtom, a hkrati vam bo jemal odločnost, prodornost in vitalnost. Pazite, da ne zaidete preveč daleč od začrtane poti, ter poskrbite za dovolj počitka! Obenem prisluhnite notranjemu glasu, ki vam bo pripovedoval, da so meje samo v naših glavah. Uspe tisti, ki ima vizijo!
Rojeni okoli 11. marca boste vse leto zelo močni in k sebi boste pritegovali obilje dobrega.
To bo za vas leto regeneracije in revitalizacije! Pomembna in konstruktivna sprememba je možna predvsem v drugi polovici leta, čeprav boste stopali po poti napredka vse leto.

LJUBEZEN VEDEŽEVANJE
LJUBEZEN VEDEŽEVANJE

LJUBEZENSKI HOROSKOP 2018

Ribi (19.2. – 20.3.)
Ste nežni, sočutni, občutljivi in polni hrepenenja. V ljubezni iščete globoko predanost in duševno povezanost. Romantika vam je bila tako rekoč položena v zibelko, zato ste redko brez ljubljene osebe, s katero lahko delite trenutke sreče. Toda vaše romantično življenje je pogosto kaotično, saj čustvene potrebe težko prilagodite zahtevam stvarnega sveta.
Kakšno bo vaše romantično leto 2018? Ker bo Jupiter, vaš tradicionalni »vladar «, skoraj vse leto prehajal Škorpijona, ki je z vašim znamenjem v harmoničnem aspektu, boste globoko v sebi umirjeni in srečni, zato bi morali biti izpolnjeni tudi na ljubezenskem področju. To velja še zlasti za tiste, ki imate rojstno Venero v istem znamenju, ali morda v Kozorogu, ter za vse, ki ste rojeni v drugi polovici znamenja (po 5. marcu). Če imate Venero v Biku, se vam prav tako obeta trajnost, čeprav z nekaj več zapleti ali celo začasnimi prekinitvami, kar pa je v veliki meri odvisno od točne stopinje Venere v vašem osebnem horoskopu. Če imate Venero v Vodnarju (in mnogi jo imate!), vas čaka razburljivo, strastno in dramatično leto. Samski lahko najdete svoj par, še zlasti v drugi polovici maja ali prvi polovici junija, ali med sredino septembra in sredino novembra. (Delno to velja tudi za tiste z Venero v živahnem Ovnu.) Vaš odnos pa bi se lahko zasukal v nepričakovano »obratno« smer, ko bo Mars retrograden (glejte PREHODI MARSA V 2018). Takrat stopajte previdno in ne delajte napak. Če morate razmisliti, si vzemite čas. Hitenje in impulzivne odločitve res ne bodo delovale v prid vaši partnerski sreči.
Romantika bo vstopila v velikem slogu v življenje vseh Rib že 10. februarja – v obliki Venere, ki se bo takrat začela gibati skozi vaše znamenje. Na njen poziv k ljubezni se boste najbolj tenkočutno odzvali tisti z rojstno Venero v istem znamenju, ter tisti z Marsom v katerem od vodnih znamenj. Marca pridete na vrsto živahnejši Ribe in Ribaki z Venero v Ovnu, in tako naprej – vse skladno s PREHODI VENERE V 2018 (glejte ustrezno poglavje). Ko bo Venera v opoziciji z vašim znamenjem (večji del julija in del avgusta), bi v vašem partnerstvu lahko prihajalo do razhajanj – a spet najmanj med tistimi, ki imate Venero v stabilnih, stvarnih znamenjih Bika ali Kozoroga.

Jesen in zima bosta vsem Ribam na splošno zelo naklonjena, saj bo Venera v Škorpijonu z vašim znamenjem v harmoničnem trigonu. To bo še zlasti popestrilo ljubezensko življenje romantičnih Rib z Venero v Ribah, ter tistih z Marsom v katerem od vodnih znamenj, zaradi prisotnosti Marsa v Vodnarju pa boste septembra in oktobra prišli na svoj račun tudi tisti z Venero v Vodnarju in Ovnu. V času retrogradne Venere bi marsikdo od vas lahko ugotovil, da stara ljubezen ne zarjavi – kar na splošno radi ugotavljate, saj ste že po naravi takšni, da ljubezni
redko postavljate meje.

 

Vedeževanje, Ljubezensko vedeževanje, Tarot Maribor, Prerokovanje, Magija Maribor, Vedeževanje Maribor, Svetovanje Maribor, Natalna karta Maribor 090 54 50, Poceni vedeževanje, Tarot karte, Vedeževanje tarot, Magično vedeževanje, Tarot prerokovanje, Rojstna karta, Astrologija Maribor, Jasen uvid v prihodnost skozi karte in planete, Ribi horoskop

 

090 54 50 - Izida

 

Ljubezen, zdravje, kariera, odnosi, otroci

 

Teksti povzeti iz Luninega in Venerinega vodnika 2018.

 

vedeževanje, astrologija, magija
vedeževanje, astrologija, magija