0
Nakupovalna košarica je prazna

TAROT 2018


PREROKOVANJE, MAGIJA, TAROT VEDEŽEVANJE
PREROKOVANJE, MAGIJA, TAROT VEDEŽEVANJE

Leto 2018 zaznamuje začetek nove smeri.
Poslovili smo se od leta 2017, ki je mnogim prineslo veliko novih priložnosti in sprememb. Mnogim pa so prav slednje, dobesedno, pretresle življenje. Leto 2018 zaznamuje začetek nove smeri in mnoge bo odpeljalo v popolnoma drugačno smer. Vse, kar ni imelo pravih temeljev, se je ob koncu leta 2017 porušilo, in vse kar ni bila ljubezen, je odšlo iz vašega življenja. Za mnoge so bila pretekla leta, »leta usode«, saj ste, hočeš nočeš, morali stopiti na svojo pot ...

 

VEDEŽEVANJE
VEDEŽEVANJE

Leto 2018 bo v karmičnem pogledu pod drobnogledom PRAVICE IN MORALNIH VREDNOT.
Mnogi si pravico razlagajo po svoje. V kontekstu karme pa je mišljena pravica s širše perspektive. Za posameznika to predstavlja, da si je morda dolgo časa nekaj želel, pa ali se ni uspel prebiti na cilj, doseči nek podvig ali pa so mu bile poti zaprte,… to leto se razreši karma pravice. Tako se bojo mnogim odprle poti, novi začetki na vseh področjih. Še pomembnejše pa bo dejstvo, da vse, kar smo zastavili v letu 2017, kar je v skladu s pravili karme in upošteva vseh 5 načel dobre karme, bo v letu 2018 obrodilo sadove. Seveda karma deluje v obe smeri – tako se bo vsem, ki niso sposobni dojeti pravice, zaprla pot in preseči bo potrebno velike življenske ovire.
V ospredju bo logika, razum bo vladal nad čustvi. Po tradicionalni astrologiji je to leto VENERE, po indijski Saturn, SHANI – Bog karme, strog in pošten učitelj, ki nikomur ne prizanaša, vendar pošteno ocenjuje in nagrajuje in opazi tudi trud posameznika. Z redom in disciplino pa se tudi harmonija, po kateri smo tako hrepeneli, vrne v naše življenje. S harmonijo pa se ustvari MIR. Taki so osnovni gradniki naše dobre karme v letu 2018.
Če se je kdo počutil zatiranega ali zapostavljenega, v tem letu prejme »čudežno« podporo, moč in blagoslov, da najde rešitev za svoje težave. Seveda tudi za „čudeže“ je potrebno nekaj storiti, vsaj upoštevati svojo osebno dharmo ali pa sprejeti težje naloge, ki omogočajo hitrejši razplet svoje karme. Po domače povedano: pomembno je zalivati in kultivirati svoja dobra semena, da bojo naši sadovi rasli in obilno obrodili. Beri: semena predstavljajo naše potenciale, naše kvalitete, sposobnosti in naravne danosti.
Čas je za nadaljevanje in novosti, katerih temelje smo že zasnovali.
Morda si je kdo želel zakonske razveze v letu 2017, spet drugi si je zaželel skupnega zakonskega življenja okronanega z javnim priznanjem. Tako prvim, kot drugim se bojo želje uresničile, vsaj kolektivna karma to obljublja, kajti pomembno je, kaj in kako smo si v letu 2017 zastavili – to leto je le nadaljevanje začetega cilja. Leto 2018 je močno obarvano z žensko energijo. Tudi moški bojo v tem letu bolj sočutni, ljubeči in pozorni. Če tega ne zmorejo, potem ne sledijo intuitivnemu notranjemu vzgibu, kajti karma upošteva delovanje naravnih ciklov in kdor se temu upira – zgleda, kot da plava proti toku. Z drugimi besedami povedano, se ne premakne, ali pa celo nazaduje.


Značilnosti leta 2018
– mnoge afere bodo (spet) privrele na dan
– zagovarjali bomo enake možnosti in pravice
– zdrav način življenja
– ustvarjalno področje, kreativno delo in inovacije
– naša sposobnost prilagajanja bo na preizkušnji


Dejavnosti, ki so v Sloveniji v letu 2018 najbolj perspektivne
– zdravstvo, tudi naravno zdravilstvo
– prehrambena industrija in gostinstvo
– moda in oblačila
– kozmetika, zdravilne masažne tehnike
– inovacije še posebej za dom in estetiko
– elektronika in računalništvo ter tehnologija povezana z novostmi
– les in vse povezano z lesom, kar ima pridih lepote in trajne vrednosti.


Elementi leta 2018:
– baker


Slabosti, ki jih prinaša to leto:
– zdravstvene težave značilne za ženske organe (karmični odnos do matere)
– delovanje ledvic in stanje hrbtenice (karmična bremena)
– porast sladkorne bolezni (na preizkušnji bojo vsi, ki se (nezavedno) odpovedujejo sladkosti življenja in tisti, ki nepravilno izražajo otroka v sebi – ali zatirajo ali pa mu dovolijo, da prevladuje. Primer: hazarderski duh, pretirana želja po igrah na srečo, tudi v ljubezni in poslu. Zatirano veselje, radost in druženje, kot tudi kreativnost in ne spontanost – maske, pa se izrazijo v drugi skrajnosti)
– nagnjenost k prenaglim odločitvam (če ne sledimo svoji dharmi)
– ljubezenske afere (karma dušnih parov, duše dvojčice na preizkušnji)
– neodločni, pomehkuženi moški (red in disciplina tudi iz srca, ne le iz uma, pomembno je, da pravi čas sprejmemo npr. odločitev za zakonsko razmerje, sicer lahko „vlak priložnosti“ odpelje. Karmična lekcija pravilne razporeditve in prave odločitve, bo močna preizkušnja predvsem za moške)


Reforme ali novosti lahko pričakujemo v:
– sodstvu, hitrejše sodbe, razkritje tajkunov in tajnih združenj
– bančništvu – sledenje pranju denarja, ugodni krediti, nove tuje banke
– sociali – minimalne izboljšave za določene socialne prispevke
– podjetništvu, predvsem za inovacije
– kmetijstvu – subvencije
Žal pa v šolskemu in zdravstvenemu sistemu še ni videti izboljšav, vsaj za otroke in bolne državljane ne. Podobno bo s policisti. Stavke zaposlenih v državnih službah, bojo pogoste in delno uspešne.


Leto Zemeljske karme
Leto 2018 na Slovenijo deluje Zemeljska karma, ki se nanaša na fizični nivo. To je ena izmed najblažjih oblik karme. Več o vrstah karme razlagam v video prispevkih. Torej soočali se bomo z osnovami preživetja, s formiranjem odnosov, ki so temelj človekove družbe in se soočali z nagoni, ki pa jih ne gre enačiti z intuicijo.
Seveda je bistvenega pomena tudi naša osebna karma, saj karma države deluje zgolj na kolektivnem nivoju – podobno kot vreme. Primer: vsi smo deležni približno enakih temperatur npr. 5 stopinj C, medtem ko nekatere brezdomce v tem času zebe, jih drugi opazujejo z nebotičnika, kjer imajo vgrajeno talno gretje, prezračevalno napravo in še in še.

 

V letu 2018 je pomembno uvesti ravnovesje v naše življenje med prostim in delovnim časom, med aktivno fizično in umsko naravnanostjo, med spanjem in počitkom. Leto je pogojeno z Redom, disciplino in pravičnostjo, ki predstavljajo temeljne gradnike Miru.


Prvih devet mesecev v letu se ukvarjamo predvsem s tem kako delujemo na družbo, medtem ko se v zadnjih treh mesecih zadeva obrne in začutimo predvsem vpliv družbe na našo osebnost. Glede na te občutke, bomo sprejemali tudi pomembne odločitve.
Kjerkoli se želimo »šlepati« po bližnjici do cilja, tam se nam bo zalomilo. Nikar ne izbirajmo najlažjih poti, temveč najbolj varne in tiste, ki peljejo k dolgoročnemu cilju. Izogibajmo se kratkotrajnih in hitrih zadovoljitev naših želja.
Bodimo previdni pri sklepanju „mikavnih“ ponudb, pa najsi bo to obljubljen ugoden kredit ali kateri koli drug sumljivo mikaven posel. Prevaranti bojo uporabili drobni tisk in hitro se bomo ujeli v past.

ASTROLOGIJA, VEDEŽEVANJE
ASTROLOGIJA, VEDEŽEVANJE

 

TAROT VEDEŽEVANJE, ASTROLOŠKO SVETOVANJE

 

Vedeževanje, Ljubezensko vedeževanje, Tarot Maribor, Prerokovanje, Magija Maribor, Vedeževanje Maribor, Svetovanje Maribor, Natalna karta Maribor 090 54 50, Poceni vedeževanje, Vedeževanje, denar, Tarot karte, Vedeževanje tarot, Magično vedeževanje, Tarot prerokovanje, Rojstna karta, Astrologija Maribor, Jasen uvid v prihodnost skozi karte in planete, Astrološko svetovanje

 

090 54 50 - Izida