0
Nakupovalna košarica je prazna

RAK HOROSKOP 2018


POCENI VEDEŽEVANJE - TAROT, ASTROLOŠKA NAPOVED
POCENI VEDEŽEVANJE - TAROT, ASTROLOŠKA NAPOVED

HOROSKOP 2018: RAK (21.6. – 22.7.)


SPLOŠNO
Se vam zdi, da se v vašem življenju že dolgo ni zgodilo nič vznemirljivega? Da se morda premalo zabavate? Raki slovite kot skrbni, predani in zaščitniški ljudje, ki jim je dom središče sveta. Toda biti znate tudi poslovno uspešni, in če priložnost nanese, zelo družabni. V tem letu, ko bo Jupiter prehajal Škorpijona, boste za druženje in veseljačenje gotovo imeli več časa kot lani! Škorpijon je z vašim znamenjem v trigonu, ki predstavlja sproščenost, ustvarjalnost in harmonijo. In ker je sam po sebi planet »ekspanzije«, vam bo dajal veliko priložnosti za razvoj in razcvet. Na splošno lahko rečemo, da boste imeli to leto veliko sreče.
Poleti (julija) bo v vašem znamenju nastopil delni sončni mrk. To pomeni, da bi v drugipolovici leta, ko bo mrk deloval, lahko uvedli kako večjo spremembo. Na katerem področju, lahko ugotovi samo vaš osebni astrolog, toda mnogi boste občutili nekakšno praznino, ki jo bo treba zapolniti – z nečim novim. Ključne spremembe bi se lahko začele dogajati šele proti koncu leta. No, zdaj pa še slaba novica. Saturn, planet omejitev, discipline in vsakovrstnih preprek, bo vse leto v opoziciji z vašim znamenjem. Deloval bo pretežno na rojene junija. Na splošno to pomeni, da boste cilje dosegali malo bolj počasi in z več truda, ter da se vam bodo na pot postavljale ovire. Lahko bi imeli težave z denarjem, zdravjem ali v odnosih z osebo moškega spola. Počasi in previdno, pa bo šlo!


SLUŽBA IN DENAR
Ker bo Saturn vse leto v Kozorogu, boste mnogi Raki v sedanji službi začutili naveličanost. Možno je tudi, da boste imeli pri delu manj proste roke, kot ste jih imeli doslej. Še zlasti tisti, ki ste rojeni junija, bi lahko dobili konkurenco, ki vas bo neprijetno opominjala, da se boste morali bolj potruditi in se vztrajno boriti za obstanek. Toda če ste rojeni julija, bo pela druga pesem! Jupiter kaže, da boste uspešni, še zlasti, če se ukvarjate s kako turistično, gostinsko ali športno dejavnostjo, ali če delujete v medijih. Tudi s finančnega vidika se ne boste mogli pritoževati. Tako kot v zasebnem življenju, vas bo sreča spremljala tudi v poslovnem svetu.
Januar je naklonjen vsem, razen rojenim v prvih dneh znamenja. Februar in prva polovica marca vas lahko finančno malo izčrpata, nato pa sledita dva intenzivna meseca, ko boste imeli veliko stikov s strankami in poslovnimi partnerji. Poleti spet pazite na denar, novembra in decembra pa vas čakajo bogate nagrade. Takrat boste posebno uspešni tisti, ki ste poslovno vezani na tujino.

LJUBEZEN IN ODNOSI
Ste zvest in zanesljiv ljubezenski partner. Tako ženske kot moški tega znamenja znate odlično poskrbeti za dom in družino, ki sta središče vašega sveta. Včasih ste do svojih kar preveč zaščitniški, a odnosi z bližnjimi so ključnega pomena za vašo srečo, zato zanje včasih naredite še več, kot bi bilo potrebno. Letošnje leto vam je v ljubezni na splošno zelo naklonjeno. Jupiter v Škorpijonu bo vse do konca oktobra skrbel za to, da se boste več in bolje zabavali ter preživeli s svojimi dragimi veliko kakovostnega časa. Mnogi se boste odločili za naraščaj ali dobili vnuke. Če ste Rakica, rojena julija, in še samski, boste skoraj zagotovo našli partnerja, medtem
ko se ženskim pripadnicam znamenja, rojenim junija, obeta manj sreče. Januar bo strasten, živahen mesec, ki vam obljublja veliko užitkov. Februar bo zelo romantičen. Od sredine marca do sredine maja, ko bo Mars v Kozorogu, bi se med vama lahko izpostavile napetosti in trenja; če pride do prepira, naj bo konstruktiven! 19. maja
vstopi v vaše znamenje Venera, vladarica ljubezni – odlično za zmenke in spoznavanje novih, prijetnih ljudi vse do 13. junija. Na skupnem dopustu boste uživali med 10. julijem in 6. avgustom, partner pa vam bo izkazoval več strastne pozornosti spet v drugi polovici novembra in v decembru, ko bo Mars prehajal Ribi.


ZDRAVJE
Načeloma ste trdnega zdravja, saj imate tenak občutek za to, kaj potrebujeta vaše telo in duša za premagovanje vsakodnevnega stresa. Z letošnjim letom, ko Saturn začenja sestavljati opozicijo z vašim znamenjem, pa se boste morali za dobro počutje morda malo bolj potruditi. Saturn upravlja s procesom staranja, s kostmi, kožo, zobmi ter s kalcijem in vitaminom C. Poskrbite torej za zadosten vnos obojega, začnite z jogo za prožnejšo hrbtenico in boljši pretok energije! Priporočilo velja še zlasti rojenim junija,ki boste energetsko malo slabše »preskrbljeni«.


POSEBNI DATUMI
Če ste rojeni okoli 13. julija, bo druga polovica leta za vas zelo pomembna. V vašem
življenju bi lahko nastopila večja sprememba, morda povezana s pomembnim moškim. Več vam lahko pove le osebni astrolog. Rojeni med 6. in 9. julijem boste vse leto malo bolj idealistični, navdihnjeni in intuitivni kot drugi Raki. Lahko bi na »čudežen« način dosegli pomemben cilj ali si uresničili veliko željo.
Če ste rojeni po 17. juliju, bo prva tretjina leta za vas precej stresna – previdno!

 

Vedeževanje ljubezen, zdravje, odnosi, kariera
Vedeževanje ljubezen, zdravje, odnosi, kariera

Ljubezenski horoskop Rak

 

 

 

Vedeževanje, Ljubezensko vedeževanje, Tarot Maribor, Prerokovanje, Magija Maribor, Vedeževanje Maribor, Svetovanje Maribor, Natalna karta Maribor 090 54 50, Poceni vedeževanje, Tarot karte, Vedeževanje tarot, Magično vedeževanje, Tarot prerokovanje, Rojstna karta, Astrologija Maribor, Jasen uvid v prihodnost skozi karte in planete, Rak horoskop

 

090 54 50 - Izida

 

Ljubezen, zdravje, kariera, odnosi, otroci

 

Teksti povzeti iz Luninega in Venerinega vodnika 2018