0
Nakupovalna košarica je prazna

LEV HOROSKOP 2018


vedeževanje, magija, tarot
vedeževanje, magija, tarot

HOROSKOP 2018: LEV (23.7. – 22.8.)
SPLOŠNO
Ste ponosni, živahni, vitalni, ustvarjalni, odkritosrčni in gostoljubni. Rodili ste se v sredinskem delu poletja, ko je v naravi vsega v izobilju, in tako se tudi vedete – kot da bi vedno imeli vsega dovolj, a če nimate, razdajate ljudem svoje veliko srce!
Kako vam bodo planeti naklonjeni v 2018? V vašem znamenju bodo to leto nastopali
mrki – »usodna« energijska vozlišča, ki imajo moč, da nam zasukajo tok usode. Ne bodo vplivali na vse Leve (to je odvisno še od več drugih astroloških dejavnikov, ne zgolj od datuma rojstva), toda en mrk je že nastopil na koncu vašega znamenja poleti 2017, januarja nastopi popolni lunin mrk in avgusta delni sončev. Toda mrki niso enkratni dogodki, ampak označujejo dolgotrajnejše procese. Kakorkoli - spremembe so na vidiku, in morda jih nekako slutite in načrtujete že sedaj.
Če se odločate (ali se boste odločali) za selitev, vam bo sreča bržkone mila, saj bo Jupiter – planet blagostanja in priložnosti – prehajal območje zodiaka, ki je za vas povezano z nepremičninami. Če gre za menjavo službe, utegne biti malo težje, toda vsaj rojeni julija boste imeli pri tem več sreče proti koncu leta.


SLUŽBA IN DENAR
Zaradi prisotnosti Saturna v Kozorogu se boste morali to leto morda večkrat spopadati s težavami v delovnem okolju. Če ste poklicno samostojni, boste morda prenavljali delavnico ali pisarno, kar vam bo vzelo veliko časa in denarja, toda vse to bo nujno potrebno, da si zagotovite dolgoročni uspeh. Drugi se boste morda ubadali z ne-kooperativnimi sodelavci, a če ste rojeni julija ali v prvem tednu avgusta, bi lahko dobili nove – rojeni avgusta že na začetku leta, rojeni julija kasneje.
Od sredine maja pa do začetnih dni v novembru bo Mars prehajal Vodnarja - znamenje, povezano z vašimi zasebnimi in poslovnimi partnerstvi. To področje življenja bo za vas zato zelo intenzivno in dinamično. V času Marsove retrogradnosti (med 26.6. in 28.8.) bi lahko naleteli na konkurenco. Takrat se varujte prepirov in tekmovalnosti, ki bi lahko ogrozili vaš uspeh! Precej bolj konstruktivno bo partnersko povezovanje septembra in oktobra, ko bi lahko celo bliskovito uspeli!
Za vsakovrstne komunikacije in prodajne aktivnosti izkoristite januar, prvo polovico
marca, prve tri tedne julija, konec septembra in začetek oktobra ter drugo polovico decembra. Rojenim julija bodo šli posli odlično od rok novembra in decembra. Če vaše delo zahteva veliko gibanja, bo vaš najboljši mesec februar.

LJUBEZEN IN ODNOSI
Ljubezen vam je sol življenja! Radi ljubite in ste ljubljeni, za partnerja in otroke vam ni žal časa in denarja. Toda če (in kadar) se vam zazdi, da vas vaši dragi zapostavljajo, se užaljeno povlečete v kot – ali storite celo kako »neumnost«, ki lahko ogrozi vašo zvezo. Kako bo letos? Kot rečeno že v uvodu, ste oziroma boste mnogi Levi uvajali ključne spremembe – morda tudi na področju partnerstva. To velja zlasti za tiste, ki ste rojeni v nekaj zadnjih dneh znamenja. Tisti, ki ste rojeni v prvi polovici znamenja (julija in v prvih sedmih dneh avgusta), boste vse do novembra navezovali pomembne nove stike. Morda boste sodelovali v več skupinskih projektih, spoznali novega partnerja (zasebno ali poslovno), ali celo dobili naraščaj. Dolgčas vam gotovo ne bo, kajti novi ljudje zahtevajo novo, svežo energijo, in nas spodbujajo k aktivnemu življenju. V daljšem obdobju prehajanja Marsa skozi Vodnarja (glejte sosednjo stran) bi utegnil
postati vaš romantični odnos precej razburkan. Če so med vama tleča trenja, se bodo v teh mesecih večkrat izpostavila oziroma izbruhnila v obliki prepirov. Bodite pozorni na notranji nemir in preobčutljivost!
Najbolj romantični meseci bodo na splošno februar, marec, avgust in december - zadnji še zlasti za rojene julija.


ZDRAVJE
Ker ste zelo vitalni (še zlasti, če ste se rodili podnevi), vam zdravje navadno ne dela težav. V 2018 pa bo »težki« Saturn prehajal področje zodiaka, ki je z vašim znamenjem v neugodnem aspektu, kar bi lahko ogrozilo vašo vitalnost in odpornost – še zlasti, če ste rojeni julija ali v prvih dneh avgusta. Poskrbite za dovolj gibanja (krvni obtok) in bodite vsaj pol ure dnevno na soncu, da okrepite zaloge D-vitamina. Vadba joge se lahko izkaže za zelo koristno!


POSEBNI DATUMI
Rojeni okoli 1. avgusta bodite poleti (od konca junija naprej) previdni pri športu in v
nevarnih okoljih, ter v medosebnih odnosih. Mars vas bo silil k nepremišljenosti! Če ste rojeni po 17. avgustu, boste do sredine maja stopali po poti napredka in povečane neodvisnosti, za rojene med 23. in 25. julijem pa bo obdobje med sredino maja in sredino novembra stresno. Vsi julijski Levi bodite od sredine maja do sredine avgusta previdni pri športu, varujte se prenagljenosti in tveganja.
Če ste rojeni okoli 4. avgusta, sprememba v osebnem življenju konec januarja ali februarja (morda marca), če pa ste rojeni okoli 27. julija, vas to čaka v obdobju nekaj mesecev, ki sledijo vašemu rojstnemu dnevu.

Ljubezen, zdravje, denar vedeževanje
Ljubezen, zdravje, denar vedeževanje

Ljubezenski horoskop Lev

 

 

Vedeževanje, Ljubezensko vedeževanje, Tarot Maribor, Prerokovanje, Magija Maribor, Vedeževanje Maribor, Svetovanje Maribor, Natalna karta Maribor 090 54 50, Poceni vedeževanje, Tarot karte, Vedeževanje tarot, Magično vedeževanje, Tarot prerokovanje, Rojstna karta, Astrologija Maribor, Jasen uvid v prihodnost skozi karte in planete, Lev horoskop

 

090 54 50 - Izida

Ljubezen, zdravje, kariera, odnosi, otroci

 

Teksti povzeti iz Luninega in Venerinega vodnika 2018