0
Nakupovalna košarica je prazna

STRELEC HOROSKOP 2018


vedeževanje tarot, prerokovanje, astrologija
vedeževanje tarot, prerokovanje, astrologija

 

HOROSKOP 2018: STRELEC (22.11. – 20.12.)


SPLOŠNO
V zadnjih nekaj letih je vaše znamenje prehajal Saturn – oddaljeni, »hladni« planet, ki nas opominja na našo minljivost. Predstavlja omejitve, disciplino, red, napore, pomanjkanje, žalost in skrbi. Mnogi ste se morali marsičemu odreči in trdo delati, da ste obstali. Mnogi ste tudi napredovali – ali pa še boste, saj se napori slej ko prej obrestujejo. Konec decembra 2017 se je Saturn dokončno umaknil iz vašega znamenja. Morda ste takoj začutili olajšanje, vsekakor pa je pred vami leto, bolj sproščeno in prejšnjega. Za denar in druge dobrine se boste morali še boriti, toda okrog vas nenadoma ne bo več toliko ljudi in ustanov, ki bi vas poskušali omejevati. Razpeli boste krila in poleteli!
Mrki bodo zasedali področja zodiaka, ki za vas predstavljajo prijateljstva, skupine, ustvarjalnost, turizem in - otroke. Morda se odločite za naraščaj, se začnete ukvarjati z novim hobijem, razširite krog prijateljev… To leto bo za vas čas ekspanzije, napredovanja in sreče na področjih, ki so nam v največje veselje.


SLUŽBA IN DENAR
Kariera vam v tem letu morda ne bo več tako pomembna, kot vam je bila v prejšnjih
letih. Večja motivacija za delo utegne biti neposredni zaslužek. Ne zato, ker bi bili materialist (to Strelci večinoma niste), ampak zato, ker so vas prejšnja leta najbrž finančno izčrpala in morate sedaj »zakrpati luknje«. Saturn v Kozorogu, ki za vas predstavlja finance in gmotne dobrine, lahko opozarja na še nadaljnjo grožnjo pomanjkanja, če pa dobro zaslužite, se boste morda odločili za kako večjo investicijo. V najboljšem primeru boste denar trezno razporejali in ga dobro preštevali (kar vam sicer ni v navadi), in to vam bo gotovo koristilo.
Največjo mero samoiniciativnosti, borbenosti in delovne učinkovitosti boste izkazovali
med 26. februarjem in 17. marcem, ko bo Mars prehajal vaše znamenje. Do približno
sredine maja boste potem delali bolj rutinirano. Do konca junija boste veselo napredovali rojeni novembra. Poleti bi lahko imeli nekaj težav s komunikacijo. Jesen bo ustvarjalna. Od 8. novembra naprej se obeta poslovni razcvet in boljši zaslužek tistim, ki ste rojeni novembra in v prvih dneh decembra. Jupiter, ki bo prehajal vaše rojstno Sonce, lahko poskrbi celo za življenjsko priložnost – ne zamudite je!
Na splošno boste bolje uspevali, ko bo Jupiter direkten (zlasti januarja ter v drugi polovici leta), medtem ko v obdobjih Jupitrove retrogradnosti ne uvajajte novosti. V poslovnih partnerstvih boste imeli (naj)manj sreče, ko bo retrograden Merkur.

LJUBEZEN IN ODNOSI
Ste svobodoljubni in ne marate omejitev, toda če (in ko) se odločite za zakon, ste skoraj praviloma zelo zvesti. Imate stroga moralna načela, ki se jih ponavadi tudi držite. V zadnjih nekaj letih ste imele mnoge Strelke v ljubezni težave, ali pa ste sklenile trdno dolgoročno zvezo. Saturn pač lahko deluje v obeh smereh! Moškim Strelcem so bile težave večinoma prihranjene, nagibali ste se k resnosti in odgovornosti. Kakorkoli – to leto je videti manj »usodno«. Spremembe v ljubezni in odnosih, če že bodo nastopile, bodo pretežno konstruktivne. Če ste sami in osamljeni, bi novega partnerja lahko spoznali med 26. januarjem in 17. marcem, ko boste zaradi Marsa v svojem znamenju bolj pogumni, pa tudi strastni. Cel marec vam je v ljubezni naklonjen tudi zato, ker bo Venera v Ovnu, kar bo ustvarjalo partnersko harmonijo. Podobno bo v drugi polovici junija in prvi tretjini julija ter med 6. avgustom in 9. septembrom. Takrat se bodo precej izboljšali tudi vaši stiki s prijatelji, razvedrilo vas bo sodelovanje v skupinah ljudi, s katerimi delite skupna zanimanja.
Če ste osamljena Strelka, rojena novembra ali v prvih dneh decembra, bi novembra ali decembra lahko spoznali novega partnerja.


ZDRAVJE
Napori, ki ste jim bili izpostavljeni v preteklih letih, so vas morda precej izčrpali, toda
vaše zdravje je letos videti boljše. Morali pa se boste malo disciplinirati in se spodbujati k redni telovadbi! Jupiter, vaš planetni vladar, se bo namreč skoraj vse leto (do začetka novembra) zadrževal v Škorpijonu, kar bi lahko pripeljalo do premalo gibanja. Izjema so obdobja, ko bo Mars v Strelcu (glej zgoraj) in Vodnarju, kar bo med 16. majem in 13. avgustom ter spet med 11. septembrom in 15. novembrom. December bo v marsikaterem pogledu, tudi z vidika zdravja in počutja, nenaklonjen Strelcem, rojenim decembra. Varujte se virusnih obolenj ter poškodb, ki bi lahko nastale med treningom.


POSEBNI DATUMI
Rojeni med približno 4. in 8. decembrom boste zaradi disharmoničnega vpliva Neptuna vse leto občasno slabotni – tako telesno kot psihološko oziroma duševno. Morda boste imeli občutek, da se ne morete na nikogar zanesti, in dejansko bi vas lahko kdo izkoristil za sebične namene, zato bodite nezaupljivi in ne uvajajte večjih novosti. Konstruktivne spremembe lahko pričakujete rojeni okoli 19. decembra (1. polovica leta) in 11. decembra (2. polovica leta), ter tudi rojeni okoli 3. decembra (prvi meseci leta) ter okoli 26. novembra (poletje in zgodnja jesen). V 1. polovici leta odlično tudi za rojene po 16. decembru – obetajo se tehnološki napredek in novosti!

 

vedeževanje ljubezen
vedeževanje ljubezen

Ljubezenski horoskop Strelec

 

 

Vedeževanje, Ljubezensko vedeževanje, Tarot Maribor, Prerokovanje, Magija Maribor, Vedeževanje Maribor, Svetovanje Maribor, Natalna karta Maribor 090 54 50, Poceni vedeževanje, Tarot karte, Vedeževanje tarot, Magično vedeževanje, Tarot prerokovanje, Rojstna karta, Astrologija Maribor, Jasen uvid v prihodnost skozi karte in planete, Strelec horoskop

 

090 54 50 - Izida

 

Ljubezen, zdravje, kariera, odnosi, otroci

Teksti povzeti iz Luninega in Venerinega vodnika 2018