0
Nakupovalna košarica je prazna

BIK HOROSKOP 2018


Poceni vedeževanje, Astrološko svetovanje
Poceni vedeževanje, Astrološko svetovanje

HOROSKOP 2018: BIK (21.4. – 20.5.)
SPLOŠNO
Ste »otrok pomladi« - rojeni v času, ko se narava dokončno prebudi in vse začne rasti.
Ljubite naravo, zemljo, dišave, lepoto in čutne užitke. Radi poslušate šelest bankovcev, denar pa tudi znate »delati«! Znani ste po produktivnosti, pridnosti in vzdržljivosti. V letu 2018 boste imeli priložnost pokazati, kaj znate! Saturn, veliki »planet časa«, bo prehajal Kozoroga – znamenje, sorodno vašemu. Odpiral vam bo poti do dobrih služb, omogočil vam bo postavljanje trdnih temeljev ter vas spodbujal k osebni rasti, zlasti z vidika kariere. Res je sicer, da to drži predvsem za rojene aprila, rojeni maja pa boste morali na vse te darove počakati do 2019.
Vaša planetna vladarica je Venera, zaščitnica ljubezni, umetnosti, mode, veselja, plesa in drobnih radosti. Niste lahkoživi niti radoživi, znate pa uživati! V letu 2018 bi vas od tega lahko odvračale finančne omejitve, saj imeli boste kljub pregovornim finančnim sposobnostim na tem področju malo manj sreče kot navadno, zato razmislite, kako denar smotrno razporediti, že na začetku leta!
V odnosih vseh vrst boste morali izkazati veliko potrpežljivosti, sicer se lahko zgodi, da se boste morali od pomembne osebe (ali skupine ljudi) posloviti.


SLUŽBA IN DENAR
Kot že rečeno, boste na poslovnem področju letos mnogi stopali po novih poteh, ki vas bodo počasi pripeljale do cilja. Toda vsak začetek je težak. V vašem znamenju je rojenih veliko ljudi, ki bodo letos zamenjali službo, dali odpoved ali morda dobili odpoved. Kaj več vam lahko pove samo osebni astrolog, toda dobro bi bilo, da se zavedate te možnosti, in se pripravite na vse. Če ste rojeni aprila, vam nove službe ne bo težko najti, še zlasti v prvih treh in zadnjih štirih mesecih leta. V stalni službi boste vi dosegali lepe uspehe, morda se poslovno celo osamosvojili.
Januar izkoristite za sklepanje novih poslovnih partnerstev. Zelo delavni in konstruktivni boste od sredine marca do sredine maja. Odtlej pa vse do začetka novembra se boste morali skoraj vsi malo bolj boriti, da ohranite položaj. Verjetno boste imeli nadpovprečno veliko dela. V času retrogradnega Marsa obstaja nevarnost nazadovanja. Z denarjem ravnajte previdno! Vab za nove investicije bo veliko, toda ne prenaglite se.


LJUBEZEN IN ODNOSI
Ljubezen je sol življenja - najbrž se strinjate?! Ste pa zelo praktični, zato gre ljubezen
pri vas skozi želodec. Partnerja, ki z vami ne bi želel deliti užitkov dobre hrane, pijače in drugih materialnih dobrin, bi se hitro naveličali.
Vaše partnersko znamenje je Škorpijon, ki ga bo skoraj vse leto prehajal Jupiter, planet blagostanja in priložnosti. Če ste še samski, obstaja velika možnost, da spoznate nekoga, ki vas bo imel rad – in obratno. Morda že na začetku leta (januarja ali februarja), ali aprila, ki bo vaš najbolj romantičen mesec leta, ali med julijem in oktobrom.
Vendar pa vse ne bo rožnato. Zlasti tistim, ki ste rojeni v prvi polovici znamenja (aprila ali do 5. maja) in imate od prepirov močno »načeto« zvezo, se kaj lahko zgodi, da se s partnerjem letos razidete. Odvisno je od marsičesa, vendar boste mnogi opažali, da se bosta drug drugemu težko prilagajala, saj bosta imela različne cilje.


ZDRAVJE
Biki ste večinoma robustni ljudje, vzdržljivi in dolgoživi. Če telo zlorabljate, traja res dolgo, da se vam upre, a če končno zbolite, tudi dolgo okrevate.
Letošnje leto bo za mnoge od vas dokaj naporno. Ker imate (najbrž) radi slaščice, morate res paziti, da se jim uprete, saj bi vas lahko privedle do povečane teže in drugih težav. Januar bo stresen, od sredine marca do sredine maja pa boste zelo vitalni – odlično za redno športno rekreacijo in vzdrževanje kondicije!
Pri športu bodite malo previdnejši poleti, ko bo Mars z vašim znamenjem v neugodnem aspektu. Novembra in decembra se bo vaše počutje »čudežno« izboljšalo.


POSEBNI DATUMI
Rojeni 21. in 22.4. aprila boste od sredine maja do začetka novembra prejemali »buditeljske« energije Urana, planeta sodobnih trendov. Odlično za napredek, razvoj in večjo mero svobode!
Rojeni 18. in 19. maja boste imeli močno željo po spremembi, toda če boste hkrati čutili stisko ali nemoč, da greste naprej, ostanite pri starem – če bo le mogoče!
Rojeni okoli 11. maja boste zaradi harmoničnega aspekta Plutona postali vplivnejši in
močnejši. Povezali se boste z ustanovami ali ljudmi, ki vam bodo omogočili velik korak naprej. V drugi polovici leta možna večja osebna sprememba – na bolje!
Če pa ste rojeni med 2. in 6. majem, boste zaradi harmoničnega vpliva Neptuna postali bolj navdihnjeni in intuitivni. Morda si boste razširili duhovna obzorja ali začeli celo meditirati.

Ljubezensko vedeževanje
Ljubezensko vedeževanje

LJUBEZENSKI HOROSKOP 2018

Bik (21.4. – 20.5.)
Ste topli, čutni in ljubeči. Ker je vaša planetna vladarica Venera, ste bili rojeni za ljubezen! Vaše znamenje spada med »fiksna« (trdna, zanesljiva), zato ste zvest in stanoviten partner, ki zna najdražjo osebo do neskončnosti razvajati in ji s tiho, a nedvoumno pripadnostjo nuditi občutek varnosti. Vaš čut za pridobivanje denarja in drugih gmotnih dobrin pa tudi ni zanemarljiv! Kakšno bo vaše romantično leto 2018? Jupiter bo skoraj vse leto v Škorpijonu, vašem partnerskem znamenju. To vam obeta nadpovprečne priložnosti za srečo v dvoje! Še zlasti, če imate Venero v Ribah. Če ste sami, boste morda končno našli svoj par, če ga že imate, pa bi se lahko odločila, da svojo ljubezen nadgradita s poroko. Ker bo Saturn, planet stabilnosti in trajnosti, sijal na Bika iz harmoničnega Kozoroga, bo med rojenimi v vašem znamenju letos relativno malo ločencev oziroma strtih src. Nasprotno – čustva se bodo le še poglabljala in ugotovili boste, da je ljubezen največja vrednota. Če imate Venero v Ovnu ali Raku, utegne biti malo težje. Saturn bo vašo Venero nekako »ohladil« in zato za ljubljeno osebo morda ne boste imeli toliko časa, kot bi si želeli – ali pa ga ne bo imela ona. Februar bo kljub temu »vaš« - čas za spogledovanje in osvajanje!
Opozoriti vas moramo tudi na dolgotrajno zadrževanje Marsa v Vodnarju (med sredino maja in sredino novembra ). To znamenje je z vašim v napetostnem »kvadratu«, kar pomeni, da boste v omenjenem obdobju občasno napeti in slabe volje, to pa ne more dobro vplivati na vaše ljubezensko razmerje – še zlasti, če je v Biku tudi vaša Venera. Nič »usodnega « se ne bo zgodilo, pretijo le občasni prepiri, morda pogojeni z nujnostjo povečanih naporov v službi.
Na počitnicah se boste imeli najbolje med 10. julijem in 6. avgustom. Venera v
Devici bo takrat skrbela za harmonijo, udobje in lagodje. Če imate Venero v Biku,
vas takrat čakata skoraj idealen mir in sreča.
Od septembra naprej se bo Venera, vaša vladarica, dolgo zadrževala v Škorpijonu, kjer je njen »izgon«: Vaše srce bo takrat na milost in nemilost prepuščeno osebi, ki vam največ pomeni. Včasih se boste počutili srečni, včasih izgubljeni, toda globoko v sebi boste nemočni. Če imate Marsa v vodnem znamenju, boste morebitno krizo uspešno prebrodili, saj je verjetneje, da vaju bo povezovala strast, lažje pa bo tudi tistim, ki imate Venero v Ribah ali Raku.
Obdobje med 6. oktobrom in 16. novembrom, ko bo Venera retrogradna, bo za mnoge Bike najtežje v letu. Obstaja celo nevarnost, da obupate. Ostanite močni, ne hlepite po preteklosti, ki se ni izkazala za srečno. Zaupajte z vsem srcem, da kmalu pridejo novi, boljši časi. Če imate Venero v Ovnu ali Vodnarju, se to lahko zgodi že kmalu po 8. novembru, ko bo Jupiter prestopil v Strelca. Od tam bo širil svoj optimizem tudi na vas, in kmalu vam bo lažje.

 

 

 

Vedeževanje, Ljubezensko vedeževanje, Tarot vedeževanje, Magija Maribor, Vedeževanje Maribor, Svetovanje Maribor, Natalna karta Maribor 090 54 50, Poceni vedeževanje, Tarot karte, Vedeževanje tarot, Magično vedeževanje, Tarot prerokovanje, Rojstna karta, Astrologija Maribor, Jasen uvid v prihodnost skozi karte in planete, Bik horoskop

 

090 54 50 - Izida

 

Ljubezen, zdravje, kariera, odnosi, otroci

 

Teksti povzeti iz Luninega in Venerinega vodnika 2018