0
Nakupovalna košarica je prazna

DVOJČKA HOROSKOP 2018


Razlaga rojstne karte
Razlaga rojstne karte

HOROSKOP 2018: DVOJČKA (21.5. – 20.6.)
SPLOŠNO
Ste nemirni, živahni, veseli, družabni in zabavni. No, taki bi bili, če ne bi bilo vsakodnevnih skrbi in težav, ki so pač neizogibne, in vas včasih malo »potlačijo«. Toda v vas je iskrica radosti, ki samo čaka, da preskoči na druge! Vaša moč je v sposobnosti komuniciranja, pisanja, trgovanja, pogajanja, iskanja novega.
Med 2015 in koncem 2017 so vas najbrž večkrat pestile težave. Saturn, planet omejitev, je bil v tem daljšem obdobju namreč v opoziciji z vašim znamenjem, zato ste skoraj zagotovo morali prestati kako težjo preizkušnjo. Letos bo drugače! Čas se je zamenjal, ovire odpadajo in leto 2018 bo za vas precej bolj konstruktivno.
Marsikaj je seveda odvisno od vplivov v vašem osebnem horoskopu, toda na splošno
lahko rečemo, da je pred vami dokaj dobro leto. Pozorni pa bodite na obdobja retrogradnega Merkurja (23.3. do 15.4., 26.7. do 19.8. in 17.11. do 7.12.), ko vam vse ne bo šlo po načrtih in se boste morali malo umakniti ali počakati.
Najbolj dinamično, a obenem stresno in potencialno težavno bo obdobje med koncem marca in sredino maja, ter november in december, poletje in jesen pa bosta odlična.


SLUŽBA IN DENAR
Kakršnokoli službo že imate, v njej blestite zaradi domiselnosti, spretnosti in prilagodljivosti. Ste pregovorno dobri trgovci, posredniki, učitelji, agenti, šoferji in tehniki, uspevate pa tudi v vsakovrstnih medijskih poklicih.
V letošnjem letu boste imeli več sreče kot v lanskem (oziroma kot v prvi polovici lanskega leta), še zlasti, če ste rojeni v zadnjih dneh znamenja. Tudi za druge velja – obetajo se kakovostne spremembe v delovnem okolju, vsaj malo več odprtosti in sproščenosti v delovnem kolektivu, ter bolj pogumno in hitro doseganje ciljev.
Februarja in v prvi polovici marca boste usmerjali veliko energije v partnersko sodelovanje in povezovanje. Varujte pa se impulzivnosti, naglice in kritiziranja tistih, ki ne bodo po vašem okusu. Od sredine marca pa vse do konca oktobra boste imeli veliko energije, ki vam bo omogočala pridno delo. Merkur bo v vašem znamenju od konca maja do sredine junija – odličen čas za intelektualna dela, morda opravljanje izpitov? V tem pogledu sta vam naklonjeni tudi zadnja tretjina septembra in prva tretjina oktobra. Novembra in decembra bi se lahko okrepili vaši poslovni stiki s tujino, morda se tudi odpravite na službeno pot.
Vaš denar pa letos še ne bo imel mladih, zato nanj skrbno pazite!


LJUBEZEN IN ODNOSI
V ljubezni zadnjih nekaj let niste imeli pretirane sreče. Morda ste celo prekinili dolgoletno zvezo, ali pa so se v vajinem odnosu pojavljala trenja. Tudi v drugih vrstah odnosov (poslovni, prijateljski) je najbrž prihajalo do neželenih prekinitev. Veselite se – pred vami so boljši časi!
Vse do začetnih dni v novembru boste rojeni maja in do (približno) 6. junija navezovali nove stike, tako na romantičnem kot na drugih področjih. Isto velja za rojene proti koncu znamenja (okoli 19.6.). Če ste ženska, rojena v tem času, in ste še samska, bi lahko našla svojo priložnost že v prvi polovici leta.
Za vse pa velja – največ ljubezni boste prejemali (in oddajali), ko bo Venera v harmoničnih aspektih z vašim znamenjem. To bo med 18.1. in 10.2., 6.3. in 31.3., 24.4. in 19.5. (Venera v Dvojčkih -.najbolj romantično obdobje leta!), 13.6. in 10.7., 6.8. in 9.9., ter novembra – a le če ste rojeni v zadnjih 5 dneh znamenja. Za večino drugih pa bo zadnja tretjina leta v ljubezni malce bolj »puščobna«.
Poletje vam bo prineslo veliko radosti tudi zato, ker bo Mars tedaj v Vodnarju - znamenju, ki je harmonično z vašim. Dvojčice boste oblegane in izbrati pravega bo šala mala.


ZDRAVJE
Tudi vaše zdravje bo v 2018 boljše kot leto (ali nekaj let) poprej. Imeli boste več energije, še zlasti poleti in jeseni. Čutili boste večjo potrebo po gibanju, zato se boste intenzivneje ukvarjali s športom in hodili v hribe. Jesen bo za planinarjenje še posebno primerna. Ker je vaše znamenje »zračno«, vam zadrževanje na višinah, v hribih in planinah, zelo koristi. Nekaj zdravstvenih težav bi lahko imeli med sredino marca in sredino maja. Takrat poskusite malce »ustaviti konje«, več počivajte in se varujte viroz.


POSEBNI DATUMI
Če ste rojeni med 2. in 7. junijem, boste pod vplivom Neptuna, ki bo slabil vaše moči in zamegljeval vaše cilje. Malce sanjarjenja ne škodi, toda pazite, da ne skrenete s prave poti! Rojene v dneh po 16. 6. pa bo, nasprotno, razsvetljeval Uran - planet, ki ga povezujemo z računalništvom, odkritji, eksperimentiranjem, svobodo in neodvisnostjo. Deloval bo do sredine maja - stopite po poti napredka!

 

Ljubezensko vedeževanje
Ljubezensko vedeževanje

LJUBEZENSKI HOROSKOP 2018

Dvojčka (21.5. – 20.6.)
Vaš planetni vladar je Merkur, zato ste živahni, domiselni, zgovorni in spretni. Zaljubite se nenavadno hitro in v partnerski odnos vstopite brez nepotrebnega razmišljanja, saj ste povsem nepreračunljivi. V bistvu ste »lahkotni romantik«, ki mu priložnosti za ljubezen le redko zmanjka! Ker pa ste tudi neodvisni in cenite svobodo, je bolje, da se za resno zvezo odločite malo kasneje. Zaljubljeni ali ne, od sredine januarja do 10. februarja bo vaše življenje bolj družabno in veselo. Če imate Venero v Ovnu, toliko bolj! Če je bil ob vašem rojstvu Mars v Vodnarju, bi takrat lahko našli celo novo ljubezen, odlično pa se boste zabavali tudi tisti, ki imate Marsa v katerem od drugih dveh zračnih znamenj – Tehtnici ali Dvojčkih.
Ko bo Venera 10.2. prestopila v Ribi, bi nenadoma lahko postali rahlo zbegani. Koga zares ljubite? S katero izmed množice simpatičnih oseb nasprotnega spola bi bilo najbolje preživljati hladne zimske noči? Dileme najbrž ne boste imeli tisti z Venero v Raku ali Biku (ki ste najbrž tako ali tako srečno oddani), medtem ko boste tisti z Venero v Dvojčkih pač malo »plavali«. Marca bo Venera prehajala Ovna – odlično za vse, še zlasti pa za Dvojčke (in Dvojčice, seveda) z Venero v tem znamenju, ali v Dvojčkih ali Levu. Vaša dobra volja bo postala nalezljiva! Če imate Marsa v Ovnu, Levu ali Strelcu, se bo pomlad za vas začela prav zgodaj…
Aprila bo Venera v Biku umirila vse Dvojčke, največ zadovoljstva in tihe sreče v dvoje pa seveda prinesla tistim z Venero v Biku, delno tudi Raku. Po živahnem obdobju med 24. aprilom in 19. majem, ko bo Venera prehajala vaše znamenje in vas naredila prav neustavljivo privlačne, se bo začelo čudovito poletje. Mars v Vodnarju vam ne bo pustil počivati! Osvajali boste kot za šalo, veliko športali in se nasploh odlično zabavali, razen morda julija, ko bo Venera prehajala resnobno Devico in boste uživali umirjene počitnice pretežno tisti z Venero v Raku in Biku – ostali pa se boste takrat morda celo malce dolgočasili. Avgust bo, nasprotno, naklonjen vsem Dvojčkom in Dvojčicam; Venera v Tehtnici bo točno tisto, kar boste rabili za najbolj sproščene, romantične in zaljubljene počitnice pod soncem!

Septembra in oktobra bo Venera v Škorpijonu – s tem znamenjem si nekako niste najbolj »domači«, toda če imate Venero v Raku, boste sedaj morda končno užili nekaj več (domačega) miru. Vsi drugi bi lahko postali malo negotovi, toda to še ne bo nič v primerjavi z novembrom in decembrom, ko bo Jupiter začel
prehajati Strelca, vaše partnersko znamenje. Takrat boste samski začeli dobivati
nove priložnosti, toda sprva se jim boste odzvali le tisti, ki imate Venero v Raku ali Biku, ali Marsa v katerem od vodnih znamenj. Drugi se boste začeli spraševati, ali imate ob sebi zares pravo osebo. Če bo odgovor NE, veselo na pašo – zdelo se vam bo, da se je ravnokar začela nova pomlad.

Vedeževanje, Ljubezensko vedeževanje, Tarot Maribor, Prerokovanje, Magija Maribor, Vedeževanje Maribor, Svetovanje Maribor, Natalna karta Maribor 090 54 50, Poceni vedeževanje, Tarot karte, Vedeževanje tarot, Magično vedeževanje, Tarot prerokovanje, Rojstna karta, Astrologija Maribor, Jasen uvid v prihodnost skozi karte in planete, Dvojčka horoskop

 

090 54 50 - Izida

 

Ljubezen, zdravje, kariera, odnosi, otroci

 

Teksti povzeti iz Luninega in Venerinega vodnika 2018