0
Nakupovalna košarica je prazna

ŠKORPIJON HOROSKOP 2018


TAROT VEDEŽEVANJE
TAROT VEDEŽEVANJE

HOROSKOP 2018: ŠKORPIJON (23.10. – 21.11.)


SPLOŠNO
Vaše znamenje bo v prvih desetih mesecih tega leta prehajal Jupiter, planet blagostanja – odlično! Na duševnost deluje ta veliki, mogočni planet tako, da vliva zaupanje, optimizem in vero v lepši jutri, zato boste navkljub morebitnim težavam uspeli ohranjati pozitiven odnos do sveta, ki bo k vam seveda privabljal najboljše reči in ljudi. Vaša pregovorna sumničavost bo izgubila ostrino, postali boste strpnejši in zato se bodo izboljšali tudi vaši medosebni odnosi. Jupiter blagoslavlja in razširja vse, česar se dotakne, in je tradicionalni »vladar« denarja in gmotnih dobrin. Sporočilo je menda jasno?!
Toda vse to še ne pomeni, da je pred vami mirno leto brez pretresov. Teh utegne biti kar nekaj, saj bodo sončni in lunini mrki nastopali v kvadratu z vašim znamenjem. Kvadrat je napetostni aspekt, ki vodi k spreminjanju obstoječega. Po naravi ste vztrajni, lojalni in nekako »nepremakljivi«, toda sedaj prihaja čas, ko se boste morali mnogi hočeš nočeš nekam ali nekako premakniti. Ključna sprememba bi lahko nastopila na področju doma, nepremičnin ali odnosov, lahko pa tudi na kakem drugem – o vsem tem vas lahko poduči le osebni astrolog.
Na srečo boste za (morebitne) spremembe energetsko odlično opremljeni. Ne samo Jupiter, tudi Saturn vam bo naklonjen, saj bo z vašim znamenjem v harmoničnem sekstilu. Skladno napredovanje in utrjevanje položaja se obeta predvsem rojenim oktobra.


SLUŽBA IN DENAR
Za vami so leta trdega dela, ki se je marsikomu med vami s finančnega vidika obrestovalo bolj slabo ali pa sploh ne. Če imate redno službo in redno plačo, ste morda v kaj vlagali in si tako ustvarjali finančno varnost, tod za sproti vam je ostajalo bolj malo. Videti je, da boste imeli do denarja letos precej bolj sproščen odnos, in da boste najbrž tudi več zaslužili. Saturn v harmoničnem aspektu bo omogočal poklicno stabilnost ali celo napredovanje predvsem rojenim oktobra in v prvih dneh novembra. Previdnost vam priporočam le
med sredino maja in sredino avgusta, delno tudi v 2. polovici septembra in 1. polovici oktobra, ko bo Mars v kvadratu z vašim Soncem. Nagibal vas bo k prenagljenosti in z nadrejenimi. Ne ukrepajte v jezi! Za rojene kasneje novembra to velja oktobra in v 1. polovici novembra.
Januar bo za vse zelo produktiven in konstruktiven mesec, enako obdobje med sredino marca in sredino maja ter od sredine novembra do konca leta. Veselo na delo!

LJUBEZEN IN ODNOSI
Sodite med najbolj strastne, predane in privlačne ljubezenske partnerje. Za vas ni
polovičarstva – tako kot drugje, tudi v ljubezni ne! Navadno niste ljubosumni, toda če vas partner razočara, ne zaupate nikoli več in znate se tudi maščevati.
Kakšne sreče boste letos? Januarja bo Mars prehajal vaše znamenje, zato bo ta mesec med najbolj strastnimi v vsem letu. Škorpijonke boste v središču pozornosti moškega sveta – čas za »akcijo«! Odlično tudi med sredino marca in sredino maja, ko bo Mars v Kozorogu. Nato se začne daljše obdobje, ko bi lahko s partnerjem skupaj pljunila v dlani in preuredila dom – a če skupnih ciljev ne bosta imela, bi se lahko tam do začetka novembra tudi kdaj sprla. V tem daljšem obdobju boste bolj nestrpni in zahtevni, kot ste navadno, kar bo na sožitje v skupnosti delovalo vse prej kot blagodejno. Toda od približno sredine novembra naprej boste spet »krotki« in nasprotnemu spolu silno privlačni. December utegne biti celo najbolj romantičen mesec leta, saj bo vaše znamenje tedaj prehajala Venera – vladarica ljubezni in vašega partnerskega znamenja Bika. Dejstvo pa je, da se bodo Lunina sečišča, ki igrajo v partnerstvih pomembno vlogo, vse do začetnih dni v novembru gibala v kvadratu z vašim znamenjem, kar bi lahko vneslo napetosti v zveze tistih, ki ste rojeni oktobra ali v prvih dneh novembra. Če nista za skupaj, bi se lahko celo razšla – kar bo bolje za oba!


ZDRAVJE
Navadno ste robustnega zdravja in imate tudi veliko moč regeneracije. Nevarno pa je, če dlje časa pretiravate z napori- kar mnogi radi počnete. V vašem znamenju je rojenih veliko ekstremistov in deloholikov. Jupiter vas bo letos bržkone obvaroval bolezni in stresa. Edina nevarnost je, da si privoščite preveč mastne in sladke hrane, kar bi se vam seveda lahko maščevalo z dodatnimi kilogrami – ki jih najbrž ne želite?! Od sredine maja do sredine novembra bodite previdni pri športu.


POSEBNI DATUMI
Za rojene okoli 12. novembra bo to leto zelo pomembno – v pozitivnem pomenu besede! Nekateri boste napredovali že v prvi polovici leta, še več pa bo takih, ki se jim bo to zgodilo kasneje.
Na poslovnem področju (morda tudi zasebnem) so možne spremembe zlasti za rojene 20. in 21. 11. Staro naj da prostor novemu! V osebnem življenju največ »usodnih« sprememb za rojene okoli 28.10. (prvi meseci leta) in 4.11. (poletje in jesen). Rojeni okoli 8.11. se vse leto zanesite na intuicijo, ki vam bo kazala pravo pot.

 

Ljubezensko vedeževanje
Ljubezensko vedeževanje

Ljubezenski horoskop - Škorpijon

 

 

 

Vedeževanje, Ljubezensko vedeževanje, Tarot Maribor, Prerokovanje, Magija Maribor, Vedeževanje Maribor, Svetovanje Maribor, Natalna karta Maribor 090 54 50, Poceni vedeževanje, Tarot karte, Vedeževanje tarot, Magično vedeževanje, Tarot prerokovanje, Rojstna karta, Astrologija Maribor, Jasen uvid v prihodnost skozi karte in planete, Oven horoskop

 

090 54 50 - Izida

 

Ljubezen, zdravje, kariera, odnosi, otroci

 

Teksti povzeti iz Luninega in Venerinega vodnika 2018.