0
Nakupovalna košarica je prazna

DEVICA HOROSKOP 2018


tarot vedeževanje, astrologija
tarot vedeževanje, astrologija

HOROSKOP 2018: DEVICA (23.8. – 22.9.)


SPLOŠNO
Z vašim znamenjem upravlja Merkur – mitološki »božji sel«. Toda ker pripadate elementu zemlje, niste tako hitri, gibljivi in komunikativni, bi kot se za »nebesnega poštarja« spodobilo. Lahko pa bi rekli, da sporočila, ki jih prenašajo Dvojčki (drugi Merkurjevi varovanci), vi pišete! Ste namreč zelo pametni, razgledani in izobraženi. Radi delate, pomagate, svetujete, spravljate stvari v red. Ste zelo praktični, a tudi kritični. Urejanje sveta vam bo šlo letos očitno prav dobro od rok! Jupiter in Saturn, oba velika planeta našega osončja, bosta z vašim znamenjem v lepem aspektu, zato boste imeli več kot le kanček sreče, in to na številnih področjih: služba, denar, zdravje… Saturn bo prispeval povečano stabilnost in urejenost, v katero bo le malokdaj posegla »višja sila«. To velja za vse, še najbolj pa za rojene avgusta.
Jupiter bo prehajal Škorpijona, kar vam bo dajalo večjo finančno varnost in vas spodbujalo k dodatnemu izobraževanju. Uživali boste na izletih ali se morda celo odpravili na daljše potovanje. Toda tako kot bo Saturn vplival konstruktivno predvsem na rojene avgusta, bo Jupiter na rojene septembra. Vi boste na splošno bolje razpoloženi in boste bolj kimali razvoju in napredku kot vaši avgustovski »sorodniki«, ki bodo prisegali na tradicijo in varnost.
Tako kot Dvojčki, bodite tudi vi pozorni na obdobja retrogradnega Merkurja: od 23.3. do 15.4., od 26.7. do 19.8. in od 17.11. do 7.12. Takrat načrtujte razne revizije, ponavljanje, popravljanje in podobne vrste vračanja v preteklost, uvajanju novosti pa se izogibajte.


SLUŽBA IN DENAR
Za vami je nekaj let, ko se poslovno morda niste mogli najbolje izraziti. Veselite se tega leta, kajti mnoge ovire bodo odpadle! Če ste rojeni avgusta, bi lahko našli celo novo službo, ali se lotili obetavnega novega projekta. Najbrž boste opazili, da bolje napredujete, ko bo Saturn direkten (glejte poglavje o retrogradnosti planetov) – to bo tudi pravi čas za iskanje nove službe. Trgovci (in tudi drugi) pa seveda ne spreglejte opozorila o retrogradnem Merkurju! Takrat pripravite razprodaje in vaše blago bo šlo za med, izogibajte pa se nabavljanja novih artiklov. Dodatno izobraževanje bo odlično vplivalo na rojene septembra, uspešno boste tudi prodajali in imeli boste koristi od službenih poti. Vsi pripadniki tega znamenja boste najbolj konstruktivni januarja, od sredine marca do konca maja ter septembra, v zadnjih dveh mesecih pa se varujte prenagljenosti in konkurence.

LJUBEZEN IN ODNOSI
Ljudje vas poznajo kot skromno, pridno osebo, ki rada pomaga. Z odnosi se ne obremenjujete in ne dramatizirate, če ne gre vse po načrtih. Dobro se zavedate človeških slabosti, toda kadar o tem odkrito spregovorite, nekateri menijo, da ste preveč dlakocepski in kritikarski. Prijateljev imate malo, a tisti so zvesti.
Kako bodo vaši odnos potekali letos? Dejstvo je, da bo Ribi, vaše partnersko znamenje, tudi to leto prehajal Neptun – planet, ki v partnerstva rad vnese zmedo in negotovost. Ker radi veste, pri čem ste, vam to seveda ne bo všeč – še dobro, da bo vplival samo na nekatere (rojene v sredinskem obdobju znamenja)!
Vsi drugi boste uživali v umirjenem družinskem življenju. Ker bodo zvezdice na vas
na splošno sijale lepše kot lani, boste bolj sproščeni in zato bo tudi vajina zveza bolj
harmonična. Tako bo že januarja ter v drugi polovici marca in aprila, ko bi samski lahko celo spoznali novega partnerja. Tovrstna priložnost lahko nastopi tudi med 10. julijem in 6. avgustom – odličen čas za dopust! Jesen bo umirjena, po 15. novembru pa previdno – Mars v Ribah bo v vajino zvezo vnašal nemir, in kaj lahko bi se vnel prepir!


ZDRAVJE
Vaše zdravje bo v 2018 najbrž boljše kot je bilo v nekaj prejšnjih letih. Mimo so mrki in mimo so težki Saturnovi aspekti! Če se še niste začeli ukvarjati z rekreacijo, storite to že januarja, ko vam bo Mars v Škorpijonu dajal veliko energije. Naslednje odlično obdobje za vsakodnevno telovadbo bo med 17. marcem in 16. majem, ko bo Mars, planet športa, z vašim znamenjem spet v harmoničnem aspektu. Kasneje priporočam več previdnosti – bodite pozorni zlasti na obdobje retrogradnega Marsa, ko bi se tveganje pri adrenalinskih športih lahko končalo celo s poškodbo. Če imate stresno delo, jemljite dodatke B-vitamina, ki koristi živcem.


POSEBNI DATUMI
Če ste rojeni med 11. in 13. septembrom, boste vse leto zelo močni. Vaš položaj v službi in družbi se bo izboljšal, morda po zaslugi posebne sreče, ki jo boste imeli z denarjem ali poslovnim projektom. V vaše življenje se lahko vrne neko dobro iz preteklosti. Rojeni prav okoli 13. septembra (med 12. in 14.) boste imeli še posebno srečo, toda šele v drugi polovici leta. Rojeni med 23. in 26. avgustom pa boste od sredine maja do začetka novembra doživljali prijetna presenečenja.
Rojenim med 4. in 9. septembrom bo »nagajal« Neptun. Ta bo slabil vaše moči, zato se boste morda večkrat počutili utrujene, ali pa boste stvarnost težko videli v pravi luči. Izogibajte se pomembnim odločitvam – megla se mora najprej razkaditi!

ljubezensko vedeževanje
ljubezensko vedeževanje

Ljubezenski horoskop Devica

 

 

Vedeževanje, Ljubezensko vedeževanje, Tarot Maribor, Prerokovanje, Magija Maribor, Vedeževanje Maribor, Svetovanje Maribor, Natalna karta Maribor 090 54 50, Poceni vedeževanje, Tarot karte, Vedeževanje tarot, Magično vedeževanje, Tarot prerokovanje, Rojstna karta, Astrologija Maribor, Jasen uvid v prihodnost skozi karte in planete, Devica horoskop

 

090 54 50 - Izida

 

Ljubezen, zdravje, kariera, odnosi, otroci

 

Teksti povzeti iz Luninega in Venerinega vodnika 2018,