0
Nakupovalna košarica je prazna

KOZOROG horoskop 2018 -


HOROSKOP, ASTROLOŠKA NAPOVED, VEDEŽEVANJE, POCENI VEDEŽEVANJE
HOROSKOP, ASTROLOŠKA NAPOVED, VEDEŽEVANJE, POCENI VEDEŽEVANJE

HOROSKOP 2018: KOZOROG (21.12. – 19.1.)
SPLOŠNO
Vodi vas Saturn – oddaljeni planet, ki upravlja s časom, omejitvami, zrelostjo in odgovornostjo. Uči nas trdnosti, stabilnosti, vztrajnosti, zvestobe, delavnosti in discipline, v negativnem izrazu pa povzroča strah, hlad, nezaupanje, žalost in skrbi. Njegovo gibanje po nebesnem svodu odreja, kam je v določenem obdobju usmerjena vaša pozornost.
V letu 2018 bo Saturn prehajal Kozoroga – vaše lastno znamenje. To preprosto pomeni, da je pred vami zelo pomembno leto! Čakajo vas novosti, morda na področju službe in kariere, ali v povezavi z domačim okoljem. Poudarek bo na nepremičninah ter odnosih s starejšimi ljudmi (na primer starši in drugimi predniki). Morda se lotite prenove doma, ali pa se boste ukvarjali s kakim drugim projektom, ki bo od vas zahteval veliko truda in discipline, morda tudi odrekanja.
Vpliv Saturna boste najmočneje občutili tisti, ki ste rojeni decembra. Na druge Kozoroge bo deloval močneje v 2019, toda tudi vi boste v tem letu najbrž doživeli nekakšno »streznitev« oziroma potrebo po tem, da ste bolj disciplinirani, urejeni, delavni in resni.
Ko bo leto za vami, se boste s ponosom ozrli nazaj, saj boste veliko dosegli.
Jupiter, drugi največji planet, bo prehajal Škorpijona, ki je z vašim znamenjem v lepem aspektu; obeta vam izpolnitev srčnih želja ter pomoč vplivnih in zaščitniških prijateljev.
Tudi delovanje v skupinah se vam bo obrestovalo!


SLUŽBA IN DENAR
Poslovno področje bo, kot že nakazano, v tem letu za vas zelo pomembno. Do 17. aprila, ko bo Saturn v direktnem gibanju, boste rojeni decembra že spoznali, kaj mislimo. To je na splošno konstruktiven čas, primeren za iskanje nove službe ali za začetek večjih projektov. Sadove boste lahko želi že po 6. septembru – če vmes naletite na oviro, ne obupajte! Vsak začetek je težak in zahteva veliko potrpežljivosti. Rojeni januarja boste najbolj uspešni aprila in v prvi polovici maja. Pogum (takrat) velja!
Mrki bodo nastopali na območju zodiaka, ki je za vas povezano s financami, zato bo to področje za vas zelo pomembno. Ne da se reči, imeli boste več ali manj denarja. Videti je le, da se boste morali z denarjem (svojim ali tujim) več ukvarjati; v ospredje lahko pridejo krediti, zapuščine, zavarovalnine in podobno.


LJUBEZEN IN ODNOSI
Ljubezen je le redko vaša »bolezen«, saj ste stvarni in se dobro zavedate, da se je za
pravo, globoko ljubezen treba nenehno truditi. V tem letu boste imeli za romantiko morda še manj časa, kot ga imate navadno, toda po drugi strani se vam obeta umirjeno in srečno partnersko življenje. Morebitne spremembe se bodo dogajale bolj v drugi polovici leta, toda predvsem za rojene januarja.
In kako bo v posameznih mesecih? Zelo prijeten bo januar, zlasti v prvih treh tednih,
ko boste nasprotnemu spolu zelo privlačni. Čas za osvajanje! Naslednje čudovito obdobje nastopi v zadnji tretjini marca (predvsem za rojene decembra) ter cel april – za vse.
Kozoroginje boste v tem času uspešno osvajale, Kozorogi pa boste pogumni in zdravo »napadalni«. Za rojene proti koncu znamenja to velja še v prvi polovici maja. Dom in družina vam bosta svetinja med 19. majem in 13. junijem, ko bo Venera v Raku. Dopust si vzemite, če le mogoče, takrat ali med 10. julijem in 6. avgustom, ko vas čaka umirjena sreča. V zadnjem delu leta boste imeli v ljubezni največ sreče v drugi polovici novembra (zlasti rojeni decembra) ter decembra, ki je zelo naklonjen vsem Kozorogom. Prijetno osebo, ki vam bo krajšala dolge zimske noči, lahko spoznate v družbi prijateljev ali v kaki drugi skupini ljudi. Le če ste rojeni v zadnjih dneh znamenja, je možno nekaj težav v odnosih novembra ali decembra.


ZDRAVJE
Ker boste v 2018 očitno »deloholični«, je pomembno, da si skrbno organizirate tudi prosti čas ter ga zapolnite rekreativnimi dejavnostmi. Saturn v vašem znamenju vam sicer obeta stabilno zdravstveno stanje, toda marsikaj je seveda odvisno od vplivov v vašem osebnem horoskopu. Od sredine marca do sredine maja boste v odlični »formi« - čas, da shujšate, začnete redno telovaditi in si izoblikovati postavo!


POSEBNI DATUMI
Če ste rojeni med 2. in 6. januarjem, vas bo Neptun pomirjal in navdihoval, zato je pred vami prijetno leto. Sledite intuiciji, ta vas bo v ključnih trenutkih povedla na pravo pot! Najbrž boste tudi več v stiku z duhovnostjo in glasbo.
Rojeni okoli 10. januarja boste pod vplivom Plutona, ki bo od vas zahteval nekakšno
preobrazbo. Morda boste začutili naveličanost in nemoč ohranjanja obstoječega stanja – najsi bo v službi ali zasebno. Če vam notranji glas pravi, da je čas za spremembo, ga poslušajte! Ključni premiki so na vidiku v drugi polovici leta.
Rojeni po 15. januarju se v prvi tretjini in na koncu leta varujte prenagljenih odločitev in težnje k neodvisnosti za vsako ceno.

 

VEDEŽEVANJE, HOROSKOP, ASTROLOŠKA NAPOVED
VEDEŽEVANJE, HOROSKOP, ASTROLOŠKA NAPOVED

 

 

 lJUBEZENSKI HOROSKOP - KOZOROG


Ste resni, umirjeni in previdni – tudi v ljubezni!

To področje življenja nikakor ne jemljete zlahka, zato vedno dobro premislite, preden nekomu podate svojo ročico. A ko ste enkrat v resni zvezi, ste za njen uspeh pripravljeni trdo delati, zato ni čudno, da imajo pripadniki vašega znamenja v ljubezni navadno bolj malo vzponov in padcev. Vaše znamenje bo vse leto prehajal Saturn – planet resnosti, discipline, reda in omejitev. Na zakonsko zvezo mnogi gledajo kot na omejitev, a za vas je to zaobljuba, ki jo jemljete resno in z vsem spoštovanjem. Zlasti tisti, ki imate Venero v Kozorogu ali Ribah, bi se letos lahko poročili, toda če ste slučajno eden redkih pripadnikov tega znamenja, ki imajo v zakonu težave, bi se lahko tudi ločili. Če pa ste še mlajši, si besedo »poroka« seveda lahko prevedete v »zveza«, besedo »ločitev« pa v »razhod«. To leto zna biti za vas skratka »usodno«.
Kako bodo potekali posamezni meseci?

V novo leto boste vstopili dobre volje in romantično razpoloženi, saj bo Venera takrat prehajala vaše znamenje. Do sredine meseca odlično zlasti za Kozoroge z rojstno Venero v Kozorogu, Ribah in Škorpijonu, kasneje (in do 10. februarja) za tiste z Venero v Vodnarju in Strelcu. Med 10. 2. in 6.3. boste imeli največ sreče v ljubezni tisti z Venero v Ribah, saj bosta vaši prirojeni nežnost in milina prišli do polnega izraza. Po malce negotovem obdobju prve polovice marca (razen za rojene z Venero v Strelcu, ki boste takrat prišli na svoj račun) se bo sredi marca Mars preselil v vaše znamenje –in za vse vas se bo začelo najbolj strastno obdobje leta. Rojevale se bodo nove ljubezni – še zlasti med tistimi, ki imate Venero v Kozorogu ali Marsa v katerem od zemeljskih znamenj. Moški boste dokazali, da znate osvajati s posebno zmesjo poguma in vztrajnosti, ženske pa boste moškim enostavno privlačnejše od večine drugih. Poletje bo razgibano – najbolj za rojene z Venero v Vodnarju, ki vas bo »razmetavalo« z nepredvidljivimi posledicami. Za vse druge velja: čeprav niste med najbolj družabnimi ljudmi pod soncem, vas bo vleklo v družbo, in če ste sami, bi julija lahko spoznali sorodno dušo – še zlasti, če imate Venero v Kozorogu ali Škorpijonu, medtem ko je rojenim z Venero v Strelcu bolj naklonjen avgust.

Jesen bo skrajno romantična za skrivnostne Kozoroge z Venero v Škorpijonu – toda pozor: ob času retrogradne Venere bi vas lahko zgrabilo ljubosumje ali nostalgija za nečim, kar je minilo. Potolažili se boste, če ne prej, decembra, ko bo Mars v Ribah in boste intuitivno našli osebo, po kateri vam hrepeni srce. Med najsrečnejšimi Kozorogi bodo v tem mesecu tudi tisti z Venero v Ribah – lahko bi se celo vroče zaljubili!

 

ASTROLOŠKA NAPOVED, VEDEŽEVANJE
ASTROLOŠKA NAPOVED, VEDEŽEVANJE

Vedeževanje, Ljubezensko vedeževanje, Tarot Maribor, Prerokovanje, Magija Maribor, Vedeževanje Maribor, Svetovanje Maribor, Natalna karta Maribor 090 54 50, Poceni vedeževanje, Tarot karte, Vedeževanje tarot, Magično vedeževanje, Kozorog horoskop Tarot prerokovanje, Rojstna karta, Astrologija Maribor, Jasen uvid v prihodnost skozi karte in planete

 

090 54 50 - Izida