0
Nakupovalna košarica je prazna

ASTRO TAROT


vedeževanje, astrotarot, vedeževalka
vedeževanje, astrotarot, vedeževalka

Morda ste že slišali za astro tarot, vendar niste vedeli, da je v astrologiji in tarotu veliko podobnosti, ki so prikazane v številnih podrobnostih obeh ezoteričnih sistemov. Tarot skozi bogato simboliko njegovih mističnih elementov in astrologije, ki zagotavlja podroben vpogled v vsako situacijo prek planetarnih prehodov, združenih v eno celoto, predstavlja obsežno izkušnjo branja usode. Neskončen vir možnosti in aplikacij na vsakem življenjskem področju naredi astro tarot enega najbolj priljubljenih načinov ezoteričnega svetovanja na svetu. Če iščete novo znanje o prihodnosti, je astro tarot pravi način za to.
Eno izmed najpogostejših vprašanj je, ali lahko astrologija in tarot v celoti razkrijejo podrobnosti, ki so zelo pomembne v vsakdanjem življenju ljudi z uporabo različnih metod odpiranja? Žive podobe v tarotu vedno posredujejo praktična in modra sporočila, medtem ko uporaba astrologije prikazuje opis vsake hiše, znaka in določenega časovnega obdobja, v katerem se lahko pričakujejo spremembe. Tako astro tarot v proces interpretacije vedno vključuje preteklost, sedanjost in prihodnost. Astro tarot nam omogoča, da vidimo, kakšen potencial imamo, to je, ali imamo priložnost, da dosežemo tisto, kar si želimo in kar si prizadevamo, ugotovimo, kako odstraniti, kar je škodljivo za duševno in duhovno dobro počutje.
Astro tarot vodi do različnih informacij
Umetnost astrologije in tarota je že stoletja je v močni povezavi, zaradi česar so edinstvene in uporabne smernice v praksi. Arhetipski simboli, prikazani na vsaki karti, planeti in 12 znakov zodiaka, odražajo življenjske zgodbe in dajejo odgovore na vprašanja o vsakodnevnih skrbeh, delu, ljubezni, zdravju in mnogih drugih pomembnih področjih. Sodobna tehnologija in številne aplikacije omogočajo enostavno pridobivanje različnih informacij iz astro tarot območja. Preden se potopimo v mistični svet teh dveh divinacijskih disciplin moramo poznati osnove tarota in astrologije. 
Na prvi pogled sta tarot in astrologija tesno povezana, s stališčem, da astrologija temelji na gibanju planetov in aspektov, medtem ko tarot v 78 kartah velike in male arkane prikazuje simbole mističnih podob. Astrologija, ki je ena najstarejših antičnih disciplin, sega v pojav človeštva, ko so ljudje opazili vpliv Sonca in Meseca na rastline, na živali in na vsakdanje življenje. Ljudje so od nekdaj želeli spoznati in razumeti skrivnosti vesolja in od tod začetki povezanosti z astrologijo.
Po drugi strani pa so se v Indiji pojavile tarot karte kot orodje za napovedovanje usode. Čeprav obstaja veliko informacij o zgodovini tarota, njeni začetki o nastanku niso gotovi. Do začetka srednjega veka je bilo znano, da so Romi pripeljali tarot v Evropo. Ker je bila v tistem času astrologija zelo spoštovana in se je štela za pomemben način za napovedovanja prihodnosti, lahko v 18. stoletju najdemo skupne točke tarota in astrologije, ko njihova skupna priljubljenost doseže vse sloje družbe.
Astro Tarot je zelo pomembno intuitivno orodje
Do danes sta ti dve disciplini ohranili temelje in pridobili veliko popularnost, ki je vsak dan v porastu. Posledično se astro tarot za razliko od drugih ezoteričnih disciplin zelo razlikuje. Ne samo, da je astro tarot zelo pomembno intuitivno orodje, je nekaj, kar je posamezniku v veliko pomoč, da se razvije v skladu z lastnim namenom.
Za astrologijo in tarot je značilna tudi edinstvenost simbolike obeh disciplin. V astrologiji, ki temelji na določenih pravilih, so pomeni in vplivi planetov zajeti v aspektih, medtem ko se pri branju tarota vsaka karta interpretira v povezavi z mističnimi simboli, ki se nanašajo na določeno področje, letni čas, elemente in specifične značilnosti.
Okultno društvo Zlata Zora je zelo pomembna pri povezovanju tarota in astrologije kot edinstvene oblike za celovitejšo razlago. To je bilo predhodnega pomena, saj zdaj astro tarot že temelji na oblikovanem sistemu teh ezoteričnih elementov. Kot zanimiv primer spodaj lahko vidite niz različnih energij iz dveh starodavnih disciplin, združenih v eno celoto.


Astro tarot karta Mag - Merkur
Astro tarot karta Svečenica - Luna
Astro tarot karta Cesarica – Venera
Astro tarot karta Cesar vlada od 21. marca do 20. aprila in predstavlja znamenje Oven
Astro tarot karta Visoki svečenik vlada od 21. aprila do 20. maja in predstavlja znamenje Bik
Astro tarot karta Ljubimca vlada od 22. maja do 21. junija in predstavlja znamenje Dvojčka
Astro Tarot karta Kočija vlada od 22. junija do 23. julija in predstavlja znamenje Rak
Astro Tarot karta Moč vlada od 24. julija do 23. avgusta in predstavlja znamenje Lev
Astro Tarot karta Puščavnik vlada od 24. avgusta do 23. septembra in predstavlja znamenje Devica
Astro Tarot karta Pravica vlada od 24. septembra do 23. oktobra in predstavlja znamenje Tehnica
Astro Tarot karta Kolo sreče - Jupiter
Astro Tarot karta Obešenec - Neptun
Astro tarot karta Smrt vlada od 24. oktobra do 22. novembra in predstavlja znamenje Škorpijon
Astro Tarot karta Zmernost vlada od 23. novembra do 21. decembra in predstavlja znamenje Strelec
Astro tarot karta Hudič vlade od 22. decembra do 20. januarja in predstavlja znamenje Kozorog
Astro tarot karta Stolp - Mars
Astro Tarot karta Zvezda vlade od 21. januarja do 19. februarja in predstavlja znamenje Vodnarja
Astro Tarot karta Luna vlada od 20. februarja do 20. marca in predstavlja znamenje Ribi
Astro tarot karta Sonce – Sonce.
Astro Tarot karta Sodba - Pluton
Astro Tarot karta Svet - Saturn
Astro tarot karta Norec - Uran


Astro Tarot ima široko uporabo
Na ta način je astro tarot zasnovan tako, da ohranja potrebno ravnovesje skozi vse obstoječe elemente - vodo, zrak, ogenj in zemljo, znake zodiaka, letne čase in planetarna gibanja. Zato ima astro tarot v praksi široko uporabo in razkriva številne zanimive podrobnosti, povezane s posameznikovim temperamentom, specifičnostjo, talentom, potenciali, namenom, načinom razmišljanja, energijo osebnostnega tipa in številnimi drugimi značilnostmi. Astro Tarot, ki združuje dve, čeprav različni disciplini, v prvi vrsti ponuja zelo podrobne informacije, s katerimi lahko posameznik zazna vse, kar bo pomembno za njegovo prihodnost.

ASTRO TAROT, VEDEŽEVANJE,
ASTRO TAROT, VEDEŽEVANJE,

 

 

Astro tarot, Vedeževanje, Ljubezensko vedeževanje, Tarot Maribor, Prerokovanje, Magija Maribor, Vedeževanje Maribor, Svetovanje Maribor, Natalna karta Maribor 090 54 50, Poceni vedeževanje, Tarot karte, Vedeževanje tarot, Magično vedeževanje, Tarot prerokovanje, Rojstna karta, Vedeževanje denar, Vedeževalka, Astrologija Maribor, Jasen uvid v prihodnost skozi karte in planete

 

 

 

vedeževanje, astro tarot
vedeževanje, astro tarot

 

 

 

090 54 50

 

1,29 Eur/min

 

 

 

 

MERKUR V KOZOROGU 21.12.2020 - 8.1.2021
Ko se Merkur zresni ... 21. december 00:07 Merkur vstopi v znamenje Kozoroga Naš nebeški sel Merkur bo s spremembo energije, s prehodom iz Strelca v Kozoroga, postal bolj praktičen, resen in bolj moder. In mi z njim ... vsaj tako bi moralo biti. In kot že veste (redni bralci zagotovo) je vse odvisno od osebnega horoskopa (značaja) ... V naslednjih nekaj tednih ali natančneje: od 21. decembra 2020 do 8. januarja 2021 bo Merkur v Kozorogu mnogim pomagal, da bodo bolj praktični ... Kozorog je zraven tega, da je praktičen, tudi dober organizator, zato imamo v tem obdobju možnost za dobro načrtovanje in organizacijo nečesa, kar bo stabilno in lahko v prihodnosti traja ... Vse to bo seveda odvisno od aspektov Tran Merkurja z drugimi Tran planeti (te podatke bom vam redno sporočala), pa tudi od aspektov, ki jih bo Tran Merkur naredil z vašimi Nat planeti ... ( To si lahko pogledate sami ali vprašate svojega astrologa) Merkur v Kozorogu prinaša veliko bolj realen, odgovoren in resen pogled na svet okoli nas. Bolj resno in natančno komunikacijo, misli ... besede nasploh. Toda ponekod lahko ta položaj Merkurja prinese pesimizem, melanholijo in nekaj žalosti. Vse to je posledica nekoliko ožjega ali zožanega pogleda Kozoroga! Kozorog nima takšne širine, ki jo ima Strelec ... Lahko nas tudi nasmeji, a z nekakšno posebno vrsto humorja ... Nekatere težave se lahko pojavijo, ker se Merkur v Kozorogu ne more in ne zna sprostiti. Samo razmišlja, kako bi šel naprej, višje (višje … še višje) ... Ali po družbeno lestvici – poslovno ali v kakšnem svojem ožjem krogu .... Z Merkurjem v Kozorogu, "hladno glavo", lahko sprejmete nekaj pomembnih odločitev (ne samo novoletnih) , pomaga tudi pri natančnem razmišljanju, pri komunikaciji, najprej v poslu, pa tudi v vsem ostalem, saj so besede izbrane bolj previdno in večja je osredotočenost na nekaj konkretnega in pomembnega. Prinaša večjo koncentracijo, boljšo samokontrolo ... Ponekod se bodo nekateri vračali v preteklost, vrnitev h koreninam, tradiciji ... kar je nekako smiselno, saj prihajajo prazniki ... Če rečemo "Kakšne so naše misli, takšno je tudi naše življenje", so s to energijo misli zagotovo bolj prizemljene, resnejše in odgovornejše. Koliko in kako je odvisno od aspektov in hiše, skozi katero tranzitira Merkur v prihodnjih tednih.
Astrologinja in tarot svetovalka Suzana