0
Nakupovalna košarica je prazna

Lunin mrk v Tehtnici - hiše pomen


 

 POLNA LUNA V TEHTNICI ♎️,
ki je hkrati LUNIN MRK

Polna Luna v Tehtnici in obenem prvi letošnji mrk se zgodi v ponedeljek, 25. marca ob 8.00 zjutraj na 5° Tehtnice. Prisoten je močan čustveni naboj, intenzivnost in celo dogodki, ki jih čutimo že v teh dneh. Nekaj ​​se meša pod površjem. Čutimo potrebo, želimo nekaj začeti, spremeniti.

Vsak mrk nosi v sebi semena dokončanja in priložnost za nov začetek. Nekaj ​​je treba videti, razumeti, če ni dobro spremeniti, sprejeti, izboljšati ali če ne gre, zapreti vrata za to zgodbo in iti naprej.

Polna Luna v znamenju Tehtnice vpliva predvsem na področje partnerstva in medčloveških odnosov. Vodi nas tudi do izbire ene od možnosti v določeni situaciji. Pri tem nam pomaga harmoničen sekstil iz Plutona. Venera (vladarica Tehtnice) nam zaradi svoje harmonične povezave z Uranom in Jupitrom pomaga izraziti svoja čustva in pogum, da izkusimo nekaj novega. Venera je v ohlapni konjunkciji s Saturnom – v tej povezavi je ljubezen povezana z odgovornostjo in zrelostjo. Svojo pozornost lahko usmerimo na lepoto, na lepo umetnost - zdaj črpamo energijo iz tega.

Polna Luna v Tehtnici usmerja našo pozornost v duševno ravnovesje – pomembno se je zavedati, da sposobnost biti zadovoljen izvira iz sposobnosti biti v notranji harmoniji. Notranja umirjenost in mir se potem odražata tudi v zunanjem svetu v naši bližnji okolici.

Trenutno je južni lunin vozel v znamenju Tehtnice (simbolizira našo preteklost, od česar se moramo ločiti in jo zapreti) – tu gre za ločitev od negativnih vidikov Tehtnice – kar je neodločnost, poskus ugoditi vsem, brezvoljnost ali strah izraziti svoje pravo mnenje. Tehtnice so nagnjene k paničnemu strahu pred konflikti – to pogosto vodi v neiskreno in celo strahopetno vedenje, v zanikanje lastne osebnosti in skrivanje svojega pravega mnenja. Severni lunin vozel (ki simbolizira naš razvoj, pot naprej) je v znamenju Ovna, kar nakazuje, da naša pot naprej zahteva pogum, neposrednost, poštenost, sposobnost izražanja svojega mnenja in moč za njim stati, sposobnost samostojnega delovanja. Neodvisno pa sposobnost izražanja svojega pristnega jaza in samozavesti. Kiron - sovladar Tehtnice - je prav tako v znamenju Ovna, zato je zdaj pomembno, da pozdravimo morebitne blokade na področju samozavesti in samostojnega delovanja.

Zagotovo bo obdobje med obema mrkoma, torej tistim, ki bo 25. marca, in tistim, ki bo sledil 8. aprila, pomembno v smislu dogodkov, ki spreminjajo tako nas kot našo realnost.

Čeprav ta mrk v Tehtnici simbolizira spremembe na področju odnosov, je prav tako pomembno videti, na katerem področju - v kateri hiši vašega osebnega horoskopa se dogaja, da boste imeli več informacij o tem, kaj bo vaša osebna tema.

Poglejte, ali se bo lunin mrk dotaknil kakšnega vašega natalnega planeta (orbis 1-2 stopinje)
Lunin mrk bo imel dolgotrajen vpliv, vse do naslednjega luninega mrka, tudi do 6 mesecev. Najmočnejši je v trajanju do treh mesecev. Kjer imate 5. stopinjo tehtnice, na tem področju se bodo zgodile spremembe v prihajajočih mesecih; nekaj se bo zaključilo, končalo, odšlo, kar bo imelo velik čustven vpliv na vas.

 

Lunin mrk v hišah:
1. hiša: odločitev za spremembo zunanjosti, odločitev za boljšo skrb telesa ali za medsebojne odnose; lahko se pojavi kaka drama, dogodek v zvezi z drugimi osebami; čas je tudi, da mislite na svoje potrebe.

2. hiša: podpora mrka pri finančnih odločitvah in usmeritvah; lahko se zaključi kakšna zgodba v zvezi z dolgovi; finančne zgodbe bodo za vas izjemnega pomena.

3. hiša: kakšen dogodek v zvezi s sorodniki ali v zvezi s slabo komunikacijo z bližnjimi ljudmi; dnevni ritem se lahko zelo spremeni; prihaja tudi čas učenja, pisanja ki se bo dogajal blizu doma.

4. hiša: lahko se pripetijo kakšni dogodki povezani z domom (se kaj pokvari, krizni sestanki, slabo počutje ipd), službene stvari se premikajo - spremembe; bistveno več boste doma oziroma se ukvarjali z domom.

5. hiša: preizkus ljubezni, kdo morda zanosi, rodi se nova ideja glede kreativnosti - posla, kakšen dogodek v zvezi s partnerjem; več časa boste namenili otroku, lahko celo otroku v sebi, kreativnosti in ustvarjalnosti.

6. hiša: spremembe na področju zdravja ali službe, morda spremenite okolje, kjer delate ali začnete z novo dieto; čas za nove pristope glede vašega zdravja, odnosa do telesa ter telovadbe.

v 7. hiši: čas ko je potrebno skleniti kompromise s partnerjem; v igri ne bodo samo vaše potrebe, temveč tudi njegove; čas ko ste lahko v družbi številnih; spremembe, ki so povezane s partnerstvom ali s sodelovanjem z ljudmi nasploh.

v 8. hiši: drama v povezavi z denarjem moža, davki, krediti ipd; lahko pride do nekaj denarja, ki ga boste porabili za poplačevanje; lahko kakšne težave z žensko; 8. hiša je tudi hiša preobrazbe, morda je le čas, da se VI spremenite.

v 9. hiši: čas, ko boste spremenili svoj pogled na svet, planirali potovanje, morda se počutili nesamozavestno - upad vere v življenje; čas, ko boste bežali v daljne kraje (lahko zgolj v mislih) in iskali nova doživetja.

v 10. hiši: sprememba na poslovnem planu, morda vas ne bo zanimala pot, ki ste si jo zadali nekoč; lahko pa se pokažejo kakšne težave doma - skrb za domače; nove življenjske poti in odločitve, ki so povezane s kariero, službo, morda celo s starši.

v 11. hiši: prijateljstvo bo pod preizkušnjo, morda skrb za otroka ali za partnerja; nekateri v tem času zelo razširijo krog prijateljev in znancev, postanejo delo neke nove skupine in imajo nove hobije.

v 12. hiši: čas, ko se oseba nekoliko umakne, čas osamljenosti ali odmaknjenosti, čas ko morda kakšna skrivnost pride na plano ali se kak projekt zaključi.
Vso srečo ❤️
Astrologinja in Tarot svetovalka Suzana

090 54 50 - 1,29€/min

 

vedeževanje zdravje, vedeževanje tarot, vedeževanje, astrološko svetovanje, magija, poceni vedeževanje, rojstna karta