0
Nakupovalna košarica je prazna

DNEVNI HOROSKOP


SPREHOD MED ZVEZDAMI
Torek, 7. 11. 2023 - Luna v Devici
v konjunkciji s črno luno - Lilit v Devici, popoldne in zvečer v trigonu z Jupitrom v Biku, zgodaj zjutraj v opoziciji s stacionarnim Saturnom v Ribah. Mars v Škorpijonu v opoziciji z Uranom v Biku, Merkur v Škorpijonu v trigonu z Neptunom v Ribah, sekstilu z Venero v Devici in Plutonom v Kozorogu.
Test zadovoljstva, možnost jeze v nočnih in jutranjih urah (Lilit nad Luno).
V konstelacijah še naprej prevladuje vpliv planetov v Škorpijonu, ki ga bo v torkovem jutru in dopoldnevu dopolnjevala tudi konjunkcija Lune v Devici z Lilit, kar lahko privede do povečane kritike ali občutkov nezadovoljstva. V skrajnih primerih lahko izbruhnejo tudi jeza ali čustva, povezana s kljubovanjem.
Venera zaključuje svoje potovanje skozi znamenje Device in tvori trigon s Plutonom v Kozorogu, nato pa se v sredo premakne v Tehtnico.
Venera je torej na zadnji stopinji Device, njen trenutni vladar Merkur pa z njo vstopa v sekstil. Nahaja se v Škorpijonu. Povpraševanje po dobrih idejah in kakovostnih rešitvah se tako poveča. Smo bolj analitični, analiziramo dejstva in dogodke, sprašujemo zakaj in iščemo vzroke. V tem kontekstu je zadnja stopnja Device tudi stopnja dokončanja, dokončanja in očiščenja. Zato se je treba dogovoriti o zadnjih korakih in se prej odločiti, kaj je v našem življenju trenutno pomembno in kaj ne.
Luna v devici, ki je v konjunkciji z Lilit in opoziciji s Saturnom, podpira tudi analitično in kritično mišljenje. Razpoloženje ni dobro. Poskušamo se zbrati, zmotijo ​​nas nerazčiščene podrobnosti in nejasni zapleti, predvsem tisti v odnosih z ljudmi in bližnjimi.
Rešitev ni v tem, da z enim močnim udarcem razkosamo stvari, ampak da situacije poimenujemo, ponudimo rešitve in se postavimo v praktičen način, v katerem sprejmemo potrebne zaveze in naloge ali pa se le zavemo, da smo to storili že pred časom. Zato danes ni nujno, da je srečen dan. Pojavile se bodo težave, a hkrati tudi njihove rešitve.
Merkur v Škorpijonu v sekstilu z Venero v Devici in trigonu z Neptunom deluje intuitivno in kritično oziroma analitično hkrati. Nekoliko razpršena, a razmeroma sproščena in velikodušna opozicija med Soncem in Jupitrom se bo postopoma razblinila, vpliv Urana v opoziciji z Marsom pa bo na splošno pridobil na intenzivnosti.
Popoldne in zvečer z trigonom Lune v Devici z Jupitrom v Biku že deluje manj skeptično oziroma manj tesnobno vzdušje kot prvi del dneva. (V pozitivni smeri pa je pričakovati deloholičen pristop in natančnost).
Lepe jesenske dni vsem ❤️
Astrologinja in tarot svetovalka Suzana

N

 

 

Smo vedno pripravljeni pomagati. Za nas ni zapletenih zadev. Mnogim strankam smo pomagali iz pasti kreditov ali reševanju težkih konfliktov z davčnim organom.