0
Nakupovalna košarica je prazna

SANJE - POMEN SANJ 2


Tarot, astrologija, Razlaga sanj
Tarot, astrologija, Razlaga sanj

VAŠ VIDEZ

Oblačila in obutev - so taka kot jih sicer običajno nosite?
Če ste v sanjah mlajši - sanje nas vržejo nazaj v neko obdobje. Namen je pokazati, da imamo iz tistega obdobja še "nedokončano" delo, nekaj, kar nas teži. Otrok v nas si tega ne izbere sam, ampak ga trenutne razmere in odnosi izzovejo in sprostijo nerazrešene občutke iz preteklosti.
Golota v sanjah - v erotičnih sanjah je umestna. Če pa se goli pojavite na javnem mestu in vam je nerodno ali vas je sram, vam sanje nekaj sporočajo. Ali govorijo o vaši ranljivosti? Kadar se pred kom znajdemo goli, vsako pretvarjanje izpuhti in na dan planejo dvomi o našem samospoštovanju.
Če je prizorišče sanj delovno mesto - sanje sporočajo nekaj o vaših občutkih glede ustreznosti dela, ki ga opravljate.


VAŠE OBNAŠANJE
Zgodnje obdobje pokaže podobo, ki jo imamo o sebi.
Sicer sramežljiva oseba lahko v sanjah postane nezaslišano spogledljiva, poštenjak pa se lahko začne obnašati povsem nerazumljivo, poštena, iskrena oseba brezvestno začne prikrojevati pravila ali kršiti zakone.

Take sanje so poskus vzpostavitve ravnotežja. Pokažejo, kje se skriva nevarnost, da bi naši odnosi in navade postali ustaljeni. Morda je nekaj, k čemur smo nagnjeni po naravi, a smo svoje nagnjenje zatrli. V vsakem izmed nas se skriva temnejša, senčnejša stran, ki jo ego v budnem življenju zanika.
Vsi imamo veselo, brezskrbno podobo, ki jo lahko kritični ego odpravi kot nevredno, s tem pa povzroči, da postanemo pretirano resni ali preveč osredotočeni na delo - ali obratno.

Ali igrate vodilno vlogo ali stransko? Ali ste v tej vlogi dejavni, izključeni, se zavedate, kaj se dogaja? Ste opazovalec in ne sodelujete v dogajanju? Ali ukazujete ali dogajanje vodi kdo drug? Kakšni so vaši občutki glede vloge in vpletenosti?

SANJE O LJUDEH
Liki v sanjah povzročijo, da se začnemo zavedati različnih odnosov. Ti sanjski liki nam držijo ogledalo in nam kažejo kako navezujemo odnose z različnimi vrstami ljudmi v različnih situacijah. Usposobljeni so, da nam kažejo maske, ki jih nosimo in da nam dajo vzornike, od katerih se lahko učimo.
Liki, ki nas prestrašijo, nas opomnijo na lastne strahove in pomanjkljivosti, s tem pa nam dajo priložnost, da se ukvarjamo z njimi, ne pa da zanikamo njihov obstoj.

PROJEKCIJA IN TRANSFER
Kadar nam ne uspe prepoznati in sprejeti nekega našega nezavednega dela, ga pogosto skušamo "prenesti" na koga drugega. Projekcije postanejo negativne in to zato, ker zanikamo večinoma negativne vidike svoje osebnosti in jih projiciramo na druge.
Na drugi strani pa so ljudje, ki se zelo malo cenijo, ki živijo v neprestano ponavljajočem se negativnem pogledu nase, ter projicirajo vse svoje pozitivne lastnosti na druge. Ti ljudje vam bodo brez oklevanja povedali kako pametni, posebni ali lepi ste in tako pamet in lepoto, ki ju v sebi ne prepoznajo, pripisali vam. Temu pravimo osvajalna pozitivna projekcija.

VLOGA PODOSEBNOSTI
Izraz "podosebnost" namiguje na to, da se nekaj skriva pod zavestnim zaznavanjem, ne pa na kakšno manjvrednost in daje slutiti, da pod ravnijo vsakodnevnega zavedanja prebijajo posamezne, skrite ali neznane podobe našega značaja. Njen namen je zaščititi notranjega otroka in razen, če ji ne kljubujete, vas bo poskušala vse življenje zadržati na tej stopnji.
Te podobe svoje osebnosti, ki jih zanikate in zavračate, pa ne izginejo, temveč v vašem zavednem živijo naprej in povečujejo svojo energijo. Včasih skočijo na plan, vas presenetijo in se razrastejo, tako da se na vsako ravnanje kakšne druge osebe odzovete čustveno ali neskladno s svojim značajem. To je lahko pogubno za medsebojne odnose.
Vse podobnosti niso negativne. Veliko podobnosti nam je v podporo in pomoč, ko jih začenjamo spoznavati. Skozi pojavljanje v obliki likov v sanjah nam razodenejo druge načine bivanja, nas rešijo okov budnega ega in nam pomagajo preseči meje, ki sta nam jih postavila družina in kultura in nas vodijo k odkrivanju našega pravega jaza.

PREPOZNAVANJE PODOBNOSTI
Ljudje, s katerimi imamo trenutno razmerje ali smo ga imeli nekoč, nam sprožajo nekaj, kar nas je nevede že naučil v svoji in naši osebnosti. Taki ljudje nas opozarjajo na osebo, s katero ste trenutno in ki se enako vede ter vam dajejo priložnost, da premislite ali je tako vedenje primerno. Ali si zdaj res želite tega v svojih razmerjih?
Njihova navzočnost je lahko nadomestna: spoznati vas želijo, kaj vam je bilo včasih pri srcu in trenutno morda pogrešate ali pa vas spomnijo na vaše hrepenenje po nečem, česar nikoli niste imeli. Morda so vam prišli odpret oči, da se ob odzivu nanje zaveste, kako se obnašate. Ti znani liki vam morda kažejo kako hočeš nočeš upoštevate njihov način bivanja, ki ga zdaj nezavedno igrate v sanjah in v resničnosti. Ena od glavnih nalog sanj je, da nam odprejo oči, tako da spoznamo svojo osebnost.

Če obnašanje nekoga drugega v sanjah sproži posebno močan čustveni odziv, morda zato, ker se obnaša tako, kot sami sebi ne dovolimo ali si nočemo priznati, se nam ponudi priložnost za spoznavanje, kako si omejujemo življenje, ker zavraćamo določena doživetja. Ko se slišimo klicati: "kako si upa?", "kako ogabno", pa lahko prepoznamo tudi svoj odziv, ki izraža našo sodbo.

V primeru pozitivne projekcije ponavadi rečemo:"tako močan in zanesljiv je, prijazen, pameten...". Take ljudi lahko vidimo na različne načine: kot nadarjene, srečne, inteligentne in ustvarjalne (razdajanje lastne ustvarjalnosti nam gre še posebno dobro od rok), toda če jih ne znamo nič drugega kot poveličevati, jih postavljamo na visok podstavek - kočljivo in včasih tudi samotno mesto. ti ljudje ali sanjski liki pa ne počnejo nič drugega, kot da živijo življenje, ki bi ga radi sami živeli, a se ga nenehno odrekamo. Kar se njim zdi samoumevno, se zdi našemu egu tvegano in ga zato ogroža.
Skupne poteze takih likov vam bodo pomagale razumeti, da se podzavest ozavešča.

Nekatere podosebnosti so v hipu prepoznavne, ker imajo močno in jasno energijo ali vlogo, ali pa zato, ker v vas vzbudijo močan odziv. Druga vas bodo spomnila, kakšni ste včasih v resničnem življenju, morda takrat, kadar se znajdete v okoliščinah, na katere niste pripravljeni. V teh likih se skrivajo naše strasti in sposobnosti nebrzdanega uživanja v spolnosti in izražanja resnice.

Vsakdo izmed nas ima tudi temnejšo plat osebnosti. V njej skrivamo jezo, krutost, krivdo, strah, ljubosumje in surovost. In če smo pošteni, moramo priznati, da se nas večina zaveda teh lastnosti, ki se jih sramujemo. Pri uzaveščanju takih senčnih posebnosti ne smemo imeti občutka, da se jih moramo znebiti ali pa na vsak način spremeniti. Namesto tega jih moramo sprejeti kot del svoje osebnosti in poiskati način, kako najbolje ravnati z njimi.
Pri delu s podosebnostmi je naš namen: odkrivanje samega sebe, sproščenost v odnosih, povečano samozavedanje, reševanje notranjih konfliktov, boljše uresničevanje potencialov, preverjanje in primerjanje lastnih meja, obveščanje ega v procesu odločanja.
Vse, kar morate storiti je to, da se odprete spremembam in vztrajate. Sprevideti morate, da vsega ne morete razrešiti zgolj iz enega položaja, kajti ego je pogosto že večino našega življenja določen s težavno podosebnostjo, ki bo seveda omejevala naš naćin odzivanja.

ISKANJE LASTNIH SIMBOLOV
Simboli v sebi lastnem jeziku predstavljajo neposredno komunikacijo z nezavednim in prinašajo znanje, ki ga zavest sama ne more doumeti v celoti. A nič se ne izgubi, kajti nezavedni um shrani vsa naša doživetja. In ko nekaj pomembnega, kar se je izmuznilo naši zavesti, zbudi to notranjo inteligenco, se ta požene v akcijo. Trenutno doživetje privlači spomine na naša pretekla doživetja, to deluje kot magnet, ki privlači povezane informacije iz kolektivne zgodovine. Celota potem dobi obliko posameznega simbola, ki je bil ustvarjen, da pritegne našo pozornost in zabrenka na pravo struno.

 

SIMBOLI IN ZNAKI
Znak prepoznamo v trenutku, saj izraža svoj pomen skozi udomačenost javne rabe (značke, zaščitne znamke, imena organizacij, prometni znaki...)

 

SIMPTOMI KOT SIMBOLI
Simptomi, ki pritegnejo našo pozornost na neki del telesa, nam pokažejo, kako se čustva, ki jih ne moremo ali si jih ne dovolimo izraziti, zasidrajo v telesu, se počasi nakopičijo in končno začno povzročati neugodje ali bolezen.
Kadar je telo res prizadeto, nam lahko snovalec sanj olajša udarec, ki ga prinese to vedenje tako, da nam pokaže žival, ki trpi podobno, kot mi. Skozi sočustvovanje v sanjah z živaljo, se bomo nezavedno navezali na prizadeti del svojega telesa in mu pomagali. Živali, ki so nagonska in izrazito telesna bitja, v sanjah pogosto simbolizirajo to našo podobo.

Ne glede na to. ali se nam bodo simboli pokazali kot predmeti, ljudje, odnosi, situacije ali simptomi, jih bomo pepoznali po svojem učinku. Simboli so nabiti z nekakšno čustveno energijo.

 

vedeževanje, astrologija, razlaga sanj
vedeževanje, astrologija, razlaga sanj

SANJE

Točna napoved - ljubezen, zdravje, kariera

 

090 54 50

 

Razlaga sanj

 

Vedeževanje, Tarot Maribor, Prerokovanje, Magija, Poceni vedeževanje, Vedeževanje Maribor, Vedeževanje tarot, Jasnovidka, Horoskop Maribor, Astrologija Maribor, Magično vedeževanje, Tarot karte, Vedeževanje, Rojstna karta, Pogled v prihodnost, Ljubezensko vedeževanje, Vedeževanje zdravje, Čakre, Razlaga sanj