0
Nakupovalna košarica je prazna

AURA - KAJ JE?


AURA
AURA

AURA JE FIZIČNO ŽARČENJE ENERGIJE OKOLI NEKEGA FIZIČNEGA TELESA

 

Je torej energija, ki jo ljudje oddajamo v zunanji svet. Gre za t.i. auro, energetski ovoj, ki obkroža človeško telo.

Vsa živa bitja oddajajo energijo, dokler so seveda živa. In čeprav je ne vidite (ne, nekateri jo lahko, vsaj otroci, ki najpogosteje to sposobnost z odraščanjem izgubijo), auro lahko začutite. A tudi če aure ne morete videti, to ne pomeni, da ne obstaja. Konec koncev tudi ultrazvočnih žarkov ne vidite, prav tako ne rentgenskih žarkov, infra žarkov in različnih kozmičnih žarčenj. Nekaj podobnega je tudi z auro.

Človeška aura je sestavljena iz več različnih plasti, vsak od njih je obarvan z eno od barv svetlobnega spektra, vsaka barva pa nam nekaj sporoča. Ena ali dve barvi, ki sta najbližje telesu, se imenujeta barvi življenja. Njihova jasnost in barvitost sta konstantni in se ne menjata. Barva vaše aure kaže vaš karakter, življenjske cilje, ljubezenske potrebe, poslovne in umetniške talente, šibkosti oz močne plati vašega zdravstvenega stanja, otroke, finančno stanje in številne druge vam lastne aspekte.

Človekovo auro v veliki meri narekuje njegovo psihofizično stanje, zato strokovnjaki, ki ‘vidijo’ auro, lahko ugotovijo bolezni, ki mučijo posameznika, ter seveda tudi negativne oz pozitivne emocije, ki so razlog zanje. Aura pri zdravih telo obdaja enakomerno, medtem ko je pri bolnih na šibkih mestih tanjša.

Naše čakre imajo pomembno vlogo pri naši auri ter nasploh energiji, ki jo naše bitje oddaja.

 

AURA
AURA

Najboljši primer videnja Aure je na magnetnih poljih, ko se pojavij Aurora Borealis ali Polarna svetloba. Otroci do petega leta starosti lahko vidijo aure drugih ljudi, živali pa skoraj celo svoje življenje. Razlog za to je majhnen magnetnegi receptor pod pihofizo v možganih, ki se imenuje pinealna žleza (glandula pinealis, epifiza ali ščitnica), ki je naš magnetni detektor. Ima sposobnost prepoznati magnetno žarčenje drugih bitij, imenujemo tudi Šesti čut ali tretje oko. Opazujte otroke in primerjajte njihovo vedenje v prisotnosti ljudi, ki oddajajo negativno ali pozitivno energijo.

Kar se tiče živali, smo se naučili uporabiti njihovo aurealno videnje. Npr. ko so ljudje želeli graditi hiše, so pustili konje ali ovce, da prenočijo prvi. Prostor kjer so se čez noč živali grupirale, je bilo dobro mesto za življenje. Danes, ko ta mesta merijo, se vidi, da so prosta geopatogenih zračenj, podzemnih voda ali nekaterih drugih poškodb.

Veliko ljudi skozi zgodovino je imelo sposobnost videti auro, eden od najbolj znanih v moderni dobi je bil Nikola Tesla. Obstajajo ljudje, ki lahko vidijo aure drugih ljudi. Najpogosteje so hipersenzibilni, pozitivni in zelo dobri ljudje. Skozi zgodovino smo aure predstavljali na slikah, ki so zrcalili okrogel oblak svetlobe nad glavo nekoga, ki se je zrcalil s posebno pozitivno energijo, wisdomom ali healitorskimi sposobnostmi.

Pri bolnikih in zelo negativnih osebah Aura ne obstaja ali je zelo temne barve in je skoraj ni. V raznih vzhodnih kulturah obstajajo tehnike za sposobnosti videnja aure. Danes imamo metodo snemanja Aure s Kirlijanovo tehniko in je na voljo vsem. Če vemo, da se pred vsakim kemijskim procesom na telesnem nivoju nekaj dogaja, opazimo, da s snemanjem Aure lahko posnamamo napake ali prekinitve energije, ki bodo povzročile bolezni, ki bodo nastale šele v petih ali desetih letih. Poznate naravno medicino, ki se trudi združiti prekinjene elektromagnetne tokove in popraviti informacijske osnove telesa? Te so: akupunktura, masaža, magnetna terapija, terapija s kristali, svetlobo, zvokom itd.)

V sodobni medicini priznavajo, da ima človek v sebi vse sisteme za samozdravljenje, jetra so npr. v stanju, da predelajo vse, kar smo pojedli in da zberejo le tisto, kar v tem trenutku potrebujmo.

Primer pri ljudeh, ki so pristali na kruhu in vodi. Z encimi uravnovesijo informacijski kanal.

V moderni medicini je magnetna resonanca tista, ki pokaže poškodbe energijskega polja.

 

 

Točna napoved, Vedeževanje

 

090 54 50

 

Ljubezen, zdravje, služba, denar

 

Tarot Maribor, Prerokovanje tarot, Magija Maribor, Vedeževanje Maribor, Vedeževanje tarot, Horoskop Maribor, Astrologija Maribor, Magično vedeževanje, Tarot karte, Vedeževanje, Rojstna karta, Pogled v prihodnost, Ljubezensko vedeževanje, vedeževanje zdravje, astrološko svetovanje, POCENI VEDEŽEVANJE, Magija, prerokovanje, vedeževalka, jasnovidka

PODROČJE: OTROCI, KARIERA, DENAR, ZAKON, ZDRAVJE, LJUBEZEN, ZVESTOBA, PRIHODNOST