0
Nakupovalna košarica je prazna

POCENI TAROT VEDEŽEVANJE, ASTROLOŠKO IN TAROT SVETOVANJE, PREROKOVANJE 090 54 50


VEDEŽEVANJE TAROT 090 54 50
VEDEŽEVANJE TAROT 090 54 50

 

TAROT JE OGLEDALO NAŠE DUŠE

- je eno najboljših sredstev vedeževanja. Skupine Romov naj bi na poti iz Indije preko Perzije v Evropo prinesle tarot kot sredstvo vedeževanja, kjer so ga v 14 st. tudi izpopolnili. Tarot uporablja za komunikacijo jezik simbolov – jezik nezavednega, ki nam lahko, v kolikor k njem pravilno pristopimo, razkrije skrivne kotičke naše duše. Um tistega, ki se ukvarja s tarotom, razkriva pomene, ki v razumskem svetu pogosto ne morejo biti jasno definirani. Tako tarot združuje človekovo realnost z realnostjo duha, pri čemer povezuje različne nivoje stvarnosti in nam odpira vrata, skozi katera prej nismo mogli stopiti.

 

TAROT KARTE, VEDEŽEVANJE IZIDA
TAROT KARTE, VEDEŽEVANJE IZIDA

Tarot vam da lahko zelo podrobne informacije o določeni stvari, kako pa se bodo stvari razvile v realnosti, je v veliki meri odvisno od vas samih.
Branje tarota oz. izbira posameznih kart, da informacije, kaj se dogaja v sedanjosti. To vam pomaga videti stvari tudi iz drugih aspektov.

Tarot ni prerokovanje. Ko prosite tarot za nasvet, je tako, kot če bi prosili modrega prijatelja ali učitelja za nasvet.

Zvitek kart tarota vsebuje 78 kart. Vsaka karta ponazarja simboliko energije ali spiritualne resnice, pomen pa je odvisen od položaja kjer karta stoji.

 

MAGIJA
MAGIJA

Tarot karte so lahko v veliko pomoč pri razumevanju naših sanj. Pravzaprav so slike na kartah pogostokrat odsev naših sanj. To je zato, ker so sanje in tarot karte sestavljeni iz univerzalnih simbolov in tem, imenovanih tudi »arhetipi«.


Sanje so ponavadi odsev naših nezavednih ravni. Včasih se nam zdijo temne in skrivnostne, včasih igrive. Kakorkoli, njihov namen je, da se začnemo zavedati naših skritih čustev, strahov, želj, pričakovanj.

Sami si lahko pomagamo z razlago sanj preko branja tarota. S tem ko vprašamo tarot »Kaj so mi moje včerajšnje sanje poskušale povedati?«, se odpremo temu, da dobimo odgovore na naša vprašanja.

 

 

VEDEŽEVANJE, MAGIJA ZA LJUBEZEN
VEDEŽEVANJE, MAGIJA ZA LJUBEZEN

 

Cena minute pogovora iz Telekomovga omrežja je 1,29 Eur. Klice iz ostalih omrežij določa operater.

 Tarot karte - pomen

 

 

POCENI VEDEŽEVANJE,  VEDEŽEVANJE TAROT , ROJSTNA KARTA,  MAGIJA, TAROT PREROKOVANJE, ASTROLOŠKO SVETOVANJE, POMEN TAROT KART,  VEDEŽEVANJE, TAROT KARTE, MAGIČNO VEDEŽEVANJE, POCENI VEDEŽEVANJE, POGLED V PRIHODNOST, LJUBEZENSKO VEDEŽEVANJE, ASTROLOGIJA MARIBOR, VEDEŽEVANJE MARIBOR, ASTROLOŠKO SVETOVANJE, VEDEŽEVANJE

 POCENI VEDEŽEVANJE, Magija, prerokovanje, vedeževalka, jasnovidka, ljubezen, zdravje, finance, kariera, posel, služba, denar, zakon, otroci

 

TAROT KARTE, LJUBEZENSKO VEDEŽEVANJE, MAGIČNO VEDEŽEVANJE, VEDEŽEVANJE DENAR, KARIERA, POSEL
TAROT KARTE, LJUBEZENSKO VEDEŽEVANJE, MAGIČNO VEDEŽEVANJE, VEDEŽEVANJE DENAR, KARIERA, POSEL