0
Nakupovalna košarica je prazna

NAMEN VEDEŽEVANJA


VEDEŽEVANJE, TAROT , ASTROLOGIJA
VEDEŽEVANJE, TAROT , ASTROLOGIJA

 

Vedeževalka Izida

vedeževanje, tarot, astrologija
vedeževanje, tarot, astrologija

Namen vedeževanja oziroma pogleda v prihodnost z različnimi opisanimi tehnikami ni izkoriščanje ljudi v stiski. Je samo opozorilo na hujše življenske preizkušnje, ki jih doživljamo vsi, navsezadnje vsi živimo po istih vzorcih. Tarot karte simbolizirajo arhetip oz. energijski vzorec ali VIŠJO SILO, ki trenutno deluje na nas. Vsemu se ne moremo izogniti, v veliki večini pa si lahko olajšamo življenje in lažje prebrodimo krize. Astrološka razlaga rojstne karte nam pomaga izkoristiti potenciale in sposobnosti, ki so nam položene v zibelko ob rojstvu in omiliti negativnie lastnosti, ki smo jih prinesli na ta svet. Vedeti moramo, da nihče ni samo dober in nihče samo slab. Vsi v sebi nosimo demone s katerimi se spopadamo iz dneva v dan.

 

ČE VESTE, STE V PREDNOSTI!

 

Ujemite pravi trenutek

 

 

 

Točna napoved, prerokovanje, vedeževanje

 

090 54 50

 

Ljubezen, zdravje, služba, finance

 

Tarot Maribor, Prerokovanje tarot, Prerokovanje, Magija Maribor, Vedeževanje Maribor, Vedeževanje tarot, Horoskop Maribor, Astrologija Maribor, Magično vedeževanje, Tarot karte, Vedeževanje, Rojstna karta, Pogled v prihodnost, Ljubezensko vedeževanje, vedeževanje zdravje, vedeževanje denar, astrološko svetovanje, PREROKOVANJE, POCENI VEDEŽEVANJE, Magija, prerokovanje, vedeževalka, jasnovidka, ASTROLOŠKO SVETOVANJE

 

Smo vedno pripravljeni pomagati. Za nas ni zapletenih zadev. Mnogim strankam smo pomagali iz pasti, ki nam jih navstavlja življenje ali reševanju težkih konfliktov !

 

 

 

vedeževanje,, astrologija, magija