0
Nakupovalna košarica je prazna

SPREHOD MED ZVEZDAMI 22.7.19 - 29.7.19


VEDEŽEVANJE, TAROT, ASTROLOGIJA
VEDEŽEVANJE, TAROT, ASTROLOGIJA

TEDENSKI SPREHOD MED ZVEZDAMI 22.7.2019 – 29.7.2019


Ponedeljek se je začel oziroma se še nadaljuje z Luno v nežnih Ribah, kar na nas vpliva z nežno in umirjeno energijo, a že ob 12.02 Luna prestopi v znamenje strastnega, drznega in pogumnega Ovna. Začutili bomo novi val ognjene energije - nemir in željo, da pohitimo z delom in začnemo aktiven začetek delovnega tedna. Imeli bomo dovolj moči in navdušenja za začetek novih stvari, novih projektov, za fizično aktivnost in prevzemanje pobude. Toda previdno, ne bodite preveč impulzivni in prenagljeni, ampak začnite pametno in vseeno malo premišljeno…
V tednu, ki je pred nami, Sonce in Venera spremenita svoj položaj in vstopita v znamenje ponosnega in intenzivnega Leva.
V torek Sonce prestopi v znamenje Leva, sredinsko poletno znamenje in čas največje vitalnosti v naravi in ljudeh Ta teden prinaša zelo posebno, sproščeno energijo, ki bo v mnogih prebudila lahkotnost in brezskrbnost. Pred nami je mesec, ko se v mnogih prebudi želja, da se pokažemo in zablestimo v vsem svojem sijaju. Naše delo bo priznano, zato je to odličen čas za delo na poslovni promociji, karieri, ustvarjalnosti in vsem, kar poganja našo ustvarjalno energijo. Sonce v Levu nas uči, kako živeti pravi potencial našega življenja, kako verjeti v sanje in deliti z drugimi naše darove. Z lahkoto bomo organizirali vse, kar je potrebno, z jasnim vidom in z veliko samozavesti. V tem času lahko začutimo tudi potrebo, da pomagamo drugim, da se dobro zabavamo, da uživamo v družbi tistih, ki jih imamo radi in ki nas navdihujejo. Sledite svojemu srcu in za vas ne bo nobenih ovir!
V sredo se bo Luna še naprej sprehajala po znamenju Ovna in šele zvečer bo prestopila v znamenje Bika. Sreda bo težavna, več bo nesreč, smole in slabe volje. Neugodno
za uvajanje novosti! Je dan, ko moramo biti bolj previdni pri komunikaciji z drugimi in bolj občutiti, tako lastne kot tudi tuje potrebe, kar bo zelo težko, glede na to, da so naša čustva in razum, ta dan, malo »skregani« med seboj«. Ne imejte prevelikih pričakovanj v čustvenih odnosih. Bodite potrpežljivi in ne delajte nič kar presega vaše zmožnosti in predvsem bodite nežni do sebe.
Četrtek je dan, ko bo Merkur v objemu z Venero, in Mars bo naredil harmoničen trigon z Jupitrom. Venera v konjunkciji z Merkurjem nas bo nasmejala, naredila brezskrbne in z lahkoto bomo lahko izrazili svoja čustva. Lahko načrtujete, da greste na potovanje z ljubljeno osebo ali pa se boste imeli priložnost srečati s simpatijo ali celo spoznalii kakšno novo osebo. Prebuja se bližina v odnosih in zlahka najdemo skupne rešitve. Uporabite ta aspekt, da se zabavate, plešete, morda pišete ljubezenske stihe ali pa nekomu preprosto poveste, da ga imate radi. Ker isti dan Mars tvori harmoničen trigon z Jupitrom, ta aspekt pove, da je čas, da sprejmemo prave odločitve in sprožimo stvari, ki so za nas velikega pomena. Vsako dejanje temelji na pravičnem in plemenitem načelu, ki prinaša uspeh in nagrado (zlasti za vse pravne zadeve). Občutite, kako vam vse, kar delate, daje nek višji smisel in pomen v življenju, saj je za Jupiter pomembno, da ima jasno vizijo, medtem ko Mars deluje po principu, da dosežemo cilj.
Ker bo v petek Luna v znamenju Bika, lahko naredite vse, kar je praktično, kar vas povezuje z materijo in vam daje občutek udobja in ugodja. Naredite si bogat in okusen obrok, si privoščite masažo ali se odpravite v naravo in črpajte energijo iz zemlje, saj jo predstavlja ravno znamenje Bika. Uživajte..
V Soboto in Nedeljo bo Luna v znamenju Dvojčkov, s poudarkom na komunikaciji in zabavi. Porodijo se nam lahko nove ideje, se odpravimo na krajša potovanja in se družimo s prijatelji, ki jih imamo radi. V Soboto bo Venera na zadnji stopinji znamenja Raka, počakajte kakšen teden, če načrtujete nova romantična srečanja, ker je nedelja dan, ko Venera vstopi v znamenje Leva in ko se Venera znajde v tem ognjenem znaku, želi uživati v čudovitih, glamuroznih stvareh in se pojaviti na zelo posebnih mestih. To je obdobje, v katerem bomo zlahka dovolili, da se povzpnemo na svoj prestol in si privoščimo najboljše stvari, ki izvirajo iz našega stanja sreče. Ko Venera prehaja skozi znamenje Leva, nas bo povabila, da se osredotočimo le na sebe. Prav tako nas bo naučila, da nam ni treba iskati potrditve pri drugih, da bi se cenili ali zaslužili ljubezen, ampak najti razkošje in sijaj najprej v svojem srcu.
V obdobju, ki je pred nami je izziv, da prepoznamo svoje želje in ljubimo z vsem srcem, se ne igramo s tujimi čustvi, kajti »Ljubezen je igra, ki se lahko igra v dvoje, tako da imata možnost zmagati dva«.
Miren in prijeten teden vam želim
Astrologinja in tarot svetovalka Suzana

 

VEDEŽEVANJE, ASTRO TAROT
VEDEŽEVANJE, ASTRO TAROT

 

Če ste v negotovosti ali ne najdete rešitve

me pokličite na

090 54 50

1,29 Eur/min

astro tarot, vedeževanje
astro tarot, vedeževanje

vedeževanje ljubezen, vedeževanje tarot, vedeževalka, prerokovanje, vedeževanje denar, poceni vedeževanje, astro tarot