0
Nakupovalna košarica je prazna

O našem podjteju


Že v naših začetkih leta 1989 je bil naš cilj, da ustvanovimo pomoč strankam na poti do uspeha v svojih podjetjih. Naše podjetje je bilo ustanovljeno, z namenom, da prav vsaki osebi, ki potrebuje pomoč, karseda dobro svetujemo. V vseh letih delovanja smo si pridobili veliko zaupanja naših strank, ki nam ne zaupajo le finančnih podatkov temveč nam razkrivajo tudi svoje poslovne skrivnosti z namenom, da jim lahko lažje in bolje svetujemo. V zahvalo temu zadovoljstvu se lahko nenehno razvijamo in izboljšujemo.

Nudimo storitve na področju računovodstva in davkov za več kot 500 različnih podjetij in smo specializirani za majhna in srednje velika podjetja. Dogaja se tudi, da naše stranke vodijo večja podjetja. Mi poskrbimo za vse formalnosti v zvezi z oblikovanjem novih oziroma prenehanjem poslovanja starih podjetij. Svetujemo vam pri izbiri zunanjega posojilodajalca in nudimo svetovanje za pripravo dohodninskih napovedi kot tudi načine za najbolj ugodne postopke za poravnave. Prav tako svetujejo klubom, stanovanjskim skupnostim, zavodom in prav zato imamo znanje iz različnih organizacijskih smeri.

 

 

 

Smo vedno pripravljeni pomagati. Za nas ni zapletenih zadev. Mnogim strankam smo pomagali iz pasti kreditov ali reševanju težkih konfliktov z davčnim organom.