TEHTNICA HOROSKOP 2018


vedeževanje, astrologija, magija
poceni vedeževanje
poceni vedeževanje

HOROSKOP 2018: TEHTNICA (23.9. – 22.10.)
SPLOŠNO
Vaša notranja narava kliče k umirjenemu življenju, v katerem ne sme manjkati skladnosti, lepote, družabnega življenja in seveda ljubezni. Ste bistri, razumni in razsodni – pravi »pravičniki«! Vedno veste, kaj je prav in kaj ne, zato ste dobri svetovalci. Kaj vam obetajo planeti za letošnje leto? Prvi vtis je, da se boste »zresnili«. Saj ne da bi bili neresni, toda Saturn bo prehajal Kozoroga in vas »prizemljil«, tako da boste gledali na življenje bolj trezno in premišljeno, kot ste do sedaj. Predvsem rojeni septembra in v prvih dneh oktobra se boste morali morda ubadati z nepremičninskimi zadevami, povečanimi zahtevami nadrejenih v službi, slabšo vitalnostjo in raznimi drugimi obremenitvami, ki vas bodo prisilile, da ste do sebe bolj strogi, kot ste bili doslej.
Letošnji mrki pa bodo spodbudno vplivali na vaša prijateljstva ter sodelovanje v skupinah in organizacijah. Marsikdaj boste dobili pomoč, ki bo prišla kot dar z neba, ter sklepali nove, koristne stike. Ker ste družabni in z drugimi radi sodelujete, boste pomoč sprejeli z odprtimi rokami!
Dobra novica je tudi, da bo Mars, planet energije in adrenalina, velik del leta prehajal
Vodnarja – znamenje, ki je z vašim harmonično povezano. Mars vam bo dal moč, da
rešujete probleme sproti, obeta pa vam tudi dobro partnersko sodelovanje - razen ko bo retrograden (med 26.6. in 28.8.).


SLUŽBA IN DENAR
Saturn, planet poslovnosti, bo z vašim znamenjem vse leto v kvadratu, ki je napetostni aspekt, zato boste morali v delo vlagati več naporov, kot ste jih preteklo leto. Če ste rojeni septembra ali v prvih dneh oktobra, boste morali opravljati nadure ali pa boste imeli opraviti z nerazumevajočimi nadrejenimi, ki bodo od vas zahtevali preveč. Zavedajte se svojih omejitev in ne tvegajte varnosti – v življenju pač pride čas, ko se moramo za obstoj malo bolj potruditi. Zdi se, da ta čas prihaja za vas. Ko bo mimo, boste močnejši! Že novembra ali decembra boste nagrajeni, ponudi se vam lahko nova priložnost. Rojenim v preostalih dneh septembra bo Saturn (še) prizanašal, čeprav boste tudi vi morda pogrešali priložnosti za napredovanje.
Dobra novica pa je, da se vam na finančnem področju obeta izboljšanje. Morda bodo
bolj cenjeni vaše delo ali vaši izdelki, ali pa se vam bo odprl dodaten vir prihodka. To
velja še zlasti za obdobja, ko bo Jupiter direkten – januarja, februarja in od sredine julija naprej. Vse Tehtnice boste najbolj uspešne v zadnji tretjini leta – ne samo finančno, ampak tudi drugače. Imeli boste več energije, boste bolj prodorni in prepoznavni.

LJUBEZEN IN ODNOSI
Ljubke, romantične Tehtnice ste močno odvisne od sreče ali ne-sreče v ljubezni. Rade se naslonite na partnerja, ki vas mora poslušati, vam svetovati in vas voditi. Lahko bi dejali, da te odvisnosti ne pogojuje zgolj vaša silna potreba po ljubezni, ampak tudi notranja negotovost - oziroma zavedanje, da je prava moč v skupnosti.
Ker bo Mars – planet, ki upravlja z vašimi partnerstvi – dobršen del leta prehajal Vodnarja (znamenje, harmonično z vašim), lahko sklepamo, da boste imeli v ljubezni in drugih partnerstvih veliko sreče. Delna izjema ste ženske, rojene septembra in v prvih dneh oktobra – toda le v primeru, da je vajina zveza že v osnovi težavna, saj bi se med vaju lahko priplazil hlad. Če sta res za skupaj, bosta težave zlahka premagala! Če ste sami in osamljeni, bi lahko spoznali novega partnerja enkrat od konca januarja do sredine marca, od sredine maja do sredine junija (zlasti rojeni septembra!), ali od sredine septembra do sredine novembra. To se vam lahko zgodi tudi med 6. avgustom in 9. septembrom, ki bo eno vaših najbolj romantičnih obdobij leta. Pozor: Venera bo med 6. oktobrom in 16. novembrom retrogradna – neugoden čas za začetek nove zveze, ugodno pa za obnavljanje stikov. Stara ljubezen pač ne zarjavi!


ZDRAVJE
Leto, ki je pred vami, utegne biti z vidika zdravja in splošnega počutja za rojene septembra in v prvih dneh oktobra težje, kot je bilo lansko, za rojene v ostalih dneh oktobra pa nič slabše – morda celo boljše! Izjema ste rojeni v nekaj dneh okoli 8. oktobra; vaše rojstno Sonce bo vse leto v disharmoničnem aspektu z Neptunom, kar vam bo jemalo energijo in odpornost. Neptun slabi imunski sistem, zato ga okrepite! Morda boste večkrat utrujeni »kar tako«, zato poskrbite tudi za dovolj počitka.
Vsi boste imeli največ energije od pozne pomladi do pozne jeseni – odlično za šport!


POSEBNI DATUMI
Če ste rojeni po 18. 10., bo vaše življenje do sredine maja precej stresno. Ne tvegajte varnosti! Rojeni okoli 14.10. boste vse leto stopali po poti sprememb, ki bodo zahtevale veliko poguma. Ključna sprememba bo nastopila v 2. polovici leta. V življenju nič ni večno, zato se voljno odrecite nečemu ali nekomu, kar/ki vam ne pusti več »dihati«. Za rojene okoli 21.10. se bo še vsaj v 1. polovici leta nadaljevalo obdobje izboljšav in novosti, ki bodo oplemenitile vaše življenje in vas morda celo globoko osrečile. Če ste samska Tehtnica, rojena tedaj, obstaja precejšnja možnost, da kmalu ne boste več samska!
Če ste rojeni okoli 28.9., se vam poleti ali zgodaj jeseni obetajo prijetne novosti v
osebnem življenju, če okoli 4.10., pa vas prav to čaka že v prvih mesecih leta.

lkubezensko vedeževanje
lkubezensko vedeževanje

Ljubezenski horodkop - Tehtnica

 

 

Vedeževanje, Ljubezensko vedeževanje, Tarot Maribor, Prerokovanje, Magija Maribor, Vedeževanje Maribor, Svetovanje Maribor, Natalna karta Maribor 090 54 50, Poceni vedeževanje, Tarot karte, Vedeževanje tarot, Magično vedeževanje, Tarot prerokovanje, Rojstna karta, Astrologija Maribor, Jasen uvid v prihodnost skozi karte in planete, Tehtnica horoskop

 

090 54 50 - Izida

 

Ljubezen, zdravje, kariera, odnosi, otroci

 

Teksti povzeti iz Luninega in Venerinega vodnika 2018,